Sapte clasari pe podium pentru CS Crisul si CS Prosper la Cupa Mondiala de Karate Shito-ryu. Fiul actorului Sebastian Lupu, principalul remarcat

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 14:00
62 citiri
Sportivii oradeni de la cluburile CS Crisul si CS Prosper au reusit sa urce de sapte ori pe podium la intrecerile Cupei Mondiale de karate Shito-ryu, competitie care s-a desfasurat la Budapesta, pe 10 decembrie.

La intreceri au luat startul peste 700 de sportivi reprezentand cluburi din 14 tari de pe 4 continente, Europa, Asia, America de Nord si Africa.

Oradenii de la CS Crisul si CS Prosper, sportivi antrenati de Mezei Tunde si Veres Gabor, au participat in numar de 12, cate 6 concurenti de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.