Orange introduce in oferta cele mai noi smartphone-uri

Marti, 23 Noiembrie 2010, ora 11:12
2600 citiri
Orange introduce in oferta cele mai noi smartphone-uri

Orange a adaugat in oferta sa cele mai noi si performante smartphone-uri din lume. Acestea sunt atractive pentru clienti, indiferent ca sunt interesati de aplicatiile de business, multimedia sau accesul la Internet, de touchscreen sau tastatura QWERTY, de sistemul de operare Android 2.2, Symbian 3 sau BlackBerry 6.

Cele mai noi smartphone-uri disponibile deja in magazinele Orange sunt: Samsung Omnia735, Sony Ericsson Xperia X8, BlackBerry Curve 3G 9300, HTC Desire HD sau Nokia E5. Primele trei modele pot fi achizitionate incepand de la 69 euro impreuna cu un abonament de voce de minimum 20,84 euro. La acesta se adauga optiunea My Smartphone de 9,73 euro, respectiv optiunea BlackBerry 12, potrivit unui comunicat Orange remis Ziare.com.

HTC Desire HD este la oferta incepand de la 199 euro impreuna cu un abonament de voce de cel putin 20,84 euro si optiunea My Smartphone de 9,73 euro. Tariful de inceput pentru telefonul Nokia E5 este de 160 de euro pentru un abonament de voce de minimum 12,5 euro.

Pe 25 noiembrie, Orange va lansa si cel mai nou telefon de la Research In Motion - BlackBerry Torch 9800, un telefon cu un design elegant si cu caracteristici tehnice deosebite. Primul BlackBerry cu touchscreen este unul de tip "slide" ce combina perfect experienta ecranului virtual cu trackpad optic si tastatura QWERTY.

Totodata, noul sistem de operare BlackBerry 6 permite o navigare mult mai usoara pe internet si intre aplicatii, functii multimedia avansate, precum si acces integrat la retele sociale. Smartphone-ul se adreseaza atat celor ce au o viata sociala foarte activa, cat si clientilor business, ce vor regasi in acest model toate aplicatiile BlackBerry, atat de apreciate in mediul de afaceri. BlackBerry Torch 9800 va putea fi achizitionat incepand de la 379 euro. Pretul este valabil impreuna cu optiunea BlackBerry 18 pe 24 de luni activata impreuna cu un abonament existent sau cu unul nou.

In urmatoarele saptamani Orange pregateste lansarea a inca doua noi smartphone-uri: Nokia N8 si Nokia C7.

Nokia N8 revolutioneaza filmarea cu telefonul mobil prin senzorul de 12 megapixeli, tehnologia optica de la Carl Zeiss si blitul Xenon. Nokia C7 se remarca prin functia Web TV cu ajutorul careia utilizatorii pot urmari programe TV precum CNN, BBC si multe altele. Cele mai noi modele de la Nokia dispun de sistemul de operare Symbian 3.

"Vanzarile de smartphone-uri s-au dublat in primele 9 luni ale anului comparativ cu perioada similara din 2009, iar numarul de clienti care utilizeaza date mobile a ajuns la peste 3 milioane. Asadar, vorbim despre un segment de piata in plina ascensiune. Vrem sa il dezvoltam si sa il facem mai accesibil pentru toata lumea printr-o gama diversificata de telefoane, la preturi incepand de la 29 euro." a declarat Petre Dobrescu, Product Division Manager Orange Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#Orange oferta, #Orange smartphone, #Orange telefoane mobile , #internet