Operatorii de telefonie mobila isi suplimenteaza resursele pentru summit

Luni, 24 Martie 2008, ora 15:20
1698 citiri
Operatorii de telefonie mobila isi suplimenteaza resursele pentru summit

Operatorii de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote isi vor suplimenta resursele pe toata durata summit-ului NATO de la Bucuresti, transmite, luni, NewsIn.

Vodafone Romania va sprijini organizarea summit-ului NATO de la Bucuresti, in baza unui acord de parteneriat incheiat cu Ministerul Afacerilor Externe, prin furnizarea de servicii de comunicatii pentru organizatori si delegatiile straine participante si suplimentarea capacitatii de trafic pe perioada evenimentului, pentru a veni in intampinarea solicitarilor organizatorilor.

Vodafone Romania va extinde capacitatea pe toate statiile existente care deservesc zonele de interes si va adauga, temporar, statii mobile, pentru a oferi capacitate suplimentara.

De asemenea, Orange Romania a demarat un plan de masuri specifice in vederea bunei desfasurari a summit-ului. Va fi imbunatatita acoperirea in principalele "zone de foc" ale evenimentului: Palatul Parlamentului, marile hoteluri bucurestene, precum si arterele de confluenta.

Pentru a evita posibilitatea aparitiei congestiilor la nivelul retelei de acces radio, va fi crescut numarul de resurse disponibile la nivelul utilizatorului. In mod particular Palatul Parlamentului va beneficia de o atentie sporita, datorita numarului de apeluri simultane ce se vor efectua pe durata summit-ului, prin reconfigurarea si upgradarea echipamentelor radio, care in momentul de fata asigura serviciul Orange Romania in interiorul cladirii, anunta compania.

In colaborare cu organizatorii summit-ului NATO, Cosmote este angrenata in activitati specifice, cu scopul de a asigura servicii de telecomunicatii la standardele tehnice si comerciale necesare unui eveniment de o asemenea anvergura.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#summit, #NATO, #telefon, #telefon mobil, #Orange, #Vodafone, #Cosmote , #Vodafone