"Casa bin Laden" se vinde in continuare, caramida cu caramida

Duminica, 19 August 2012, ora 18:18
1694 citiri
"Casa bin Laden" se vinde in continuare, caramida cu caramida

Autoritatile pakistaneze au daramat casa in care traise Osama bin Laden, dar, din daramatura, tot au mai ramas ceva ruine, aflate pe terenul unui oarecare Shakel Ahmad.

Daramatura parea sa nu aiba nicio valoare, pana intr-o zi, cand, niste turisti aflati in zona i-au cerut proprietarului sa le permita prelevarea, ca suvenir, a cate o bucatica din tencuiala casei.

De aici si pana la vanzarea intregii tencuieli cu bucatica, n-a fost decat un pas, pe cat de neverosimil, pe atat de inevitabil.

Pasul l-au facut turoperatorii, invitand curiosii sa vada "obiectivul turistic" si sa-si achizitioneze fiecare cate cel putin un suvenir, daca nu chiar mai multe, ca sa imparta la toata familia.

Cum era si normal, in scurt timp, tencuiala s-a cam terminat. Afacerea s-ar fi oprit aici, daca un grup de turisti, jinduind dupa tencuiala terminata, nu l-ar fi rugat pe proprietarul Shakel Ahmad sa accepte demontarea cu tarnacopul a catorva caramizi - contra cost, bineinteles - ca sa le ia ca amintire.

Targul s-a facut in luna mai a acestui an, iar domnul Shakel Ahmad a stabilit imediat un pret de vanzare, cu amanuntul: 10 dolari bucata - relateaza infoniac.

Ca un bun gospodar ce este, proprietarul isi numarase deja toate caramizile, atatea cate ramasesera dupa demolare, in pretioasa sa daramatura: erau peste 200.000 bucati intregi, plus altele sparte - pe ici, pe colo.

Din mai si pana in august, a facut vanzare buna, asa ca nu i-au mai ramas in stoc decat maximum 150.000 bucati. Rezulta ca a vandut 50.000 caramizi, cu cate 10 dolari bucata, adjudecandu-si un profit frumusel de vreo 500.000 dolari, basca ce-o mai fi incasat pe bucatelele de tencuiala. Recunoaste oricine ca detine una din cele mai profitabile ruine din lume.

Proprietarul ruinelor ar fi fost chiar un om fericit, daca nu s-ar alege, din cand in cand, cu amenintari din partea al Qaida, care nu accepta sa fie bagatelizata astfel memoria fostului mentor al organizatiei - noteaza tot infoniac.ru.

La aflarea stirii, detinatorii de caramizi au si sesizat ca, daca proprietarul ruinelor se va speria cu adevrat de al Qaida si va inceta vanzarea lor, pretul celor deja vandute va exploda pe bursa caramizilor. In afaceri, nimic nu este exclus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Osama bin Laden terorist, #caramizi casa bin Laden , #al Qaida