Osama bin Laden a fost ucis si inmormantat in mare - (Video)

Luni, 02 Mai 2011, ora 23:45
61318 citiri
Osama bin Laden a fost ucis si inmormantat in mare - (Video)

Osama bin Laden a fost ucis intr-o operatiune a CIA care a avut loc in Pakistan, aliat strategic al SUA din 2001. Informatia a fost confirmata duminica noapte chiar de presedintele american Barack Obama.

Teroristul numarul 1 al planetei a fost ucis impreuna cu mai multi membri ai familiei sale in timp ce se afla intr-o vila, la 150 de kilometri de capitala pakistaneza Islamabad, potrivit CNN. Ulterior, trupul lui Osama bin Laden a fost inmormantat in mare, potrivit presei americane.

Ziare.com v-a prezentat cele mai proaspete detalii despre moartea lui Osama bin Laden

- Brennan: al Qaida e un tigru ranit mortal, dar mai are ceva viata in el.

-John Brennan a spus ca "bin Laden a incercat sa se ascunda dupa femei in momentul raidului si ca a folosit-o pe una ca scut uman".

- Trupele americane s-au antrenat inca din aprilie pentru a-l prinde pe bin Laden, construind chiar o replica a casei acestuia, pentru a nu da gres.

- Consilierul pe contraterorism al presedintelui SUA, John Brennan, a declarat: "Daca am fi putut sa-l prindem pe bin Laden in viata, am fi facut-o".

- Moartea lui Osama bin Laden a dus la o crestere spectaculoasa a traficului pe Internet, cu 24% pe plan mondial si cu 28% in America de Nord.

- Guvernul SUA va decide daca sa dea publicitatii imaginile cu bin Laden mort, care sunt sangeroase, intrucat acest a fost impuscat in ochi.

- AFP si Associated Press informeaza, citand surse americane, ca bin Laden a fost inmormantat in mare de la bordul portavionului american Carl-Vinson, in Golful Persic, respectandu-se traditia islamica. Bin Laden a fost spalat, invesmantat intr-un giulgiu alb si coborat in mare in timp ce un ofiter a spus o rugaciune araba.

- Postul de televiziune american ABC News a relatat ca bin Laden a fost identificat dupa mostre de ADN prelevate de la sora sa, care a murit de cancer in SUA.

- Secretarul de Stat al SUA, Hillary Clinton, spune ca uciderea lui bin Laden a fost posibila datorita cooperarii cu Pakistanul, stat caruia i-a multumit.

- Americanii analizeaza in acest moment o materialele luate de la casa lui bin Laden in raidul in care acesta a fost ucis.

- Obama: Ca si comandant suprem, nu as putea fi mai mandru de barbatii si femeile in uniforma; este o zi buna pentru America".

- Presedintele american Barack Obama, intr-o noua conferinta de presa: "Ne-am tinut promisiunea ca va fi facuta dreptate".

- Sute de oameni au iesit pe strazi in orasul pakistanez Quetta, pentru a-i aduce un omagiu lui bin Laden si pentru a arde steaguri americane.

- Exista poze cu bin Laden mort la Pentagon, anunta BBC, dar nu sunt inca date publicitatii de teama ca sunt prea sangeroase, dat fiind ca teroristul a fost impuscat in ochi.

- Secretarul General al ONU, Ban ki Moon, a salutat uciderea lui Osama bin Laden.

- Sheikh Hassan Tahir Owais, unul din liderii gruparii al-Shabab din Somalia, afiliata al Qaida, a anuntat ca "moartea lui bin Laden nu opreste jihadul global".

- Liam Fox, secretarul britanic al Apararii: "E important sa nu reactionam exagerat -al Qaida e o organizatie cu radacini in toata lumea".

- Rezidentii din orasul unde a fost ucis Osama, Abottabad, sunt socati ca teroristul numarul unu al planetei traia in apropierea lor.

- Oficiali din administratia Obama spun ca testele ADN arata cu certitudine de 99.9% ca cel ucis era Osama bin Laden.

- Fostul presedinte pakistanez, Pervez Musharraf, a spus ca operatiunea de asasinare a lui bin Laden "ar fi trebuit indeplinita de trupele pakistaneze. Aceasta este sensibilitatea noastra, ca trupele straine sa nu intre in Pakistan. Desi ce s-a intamplat e bine, nu ma astept ca poporul pakistanez sa fie fericit fata de modul in care a fost violata suveranitatea noastra".

- Secretarul american de Stat, Hillary Clinton, a subliniat ca "s-a facut dreptate" dupa uciderea lui Osama bin Laden. "In Afghanistan, vom continua lupta cu talibanii si aliatii lor. Mesajul nostru catre talibani este - nu ne puteti infrange dar puteti alege sa abandonati al Qaida. Stiu ca sunt unii care s-au indoit ca va veni aceasta zi; ne-ati pus la indoiala hotararea si capacitatea. Sa ne amintim totusi ca asta e America. Ne ridicam la inaltimea provocarii, perseveram".

- ABC News a facut publice primele imagini din complexul unde a fost ucis Osama bin Laden:

- Directorul CIA, Leon Panetta: al-Qaida va incerca sa razbune "aproape sigur" moartea lui bin Laden - Reuters.

- Ambasadorul pakistanez in SUA a spus ca ambele tari au cooperat pentru ca operatiunea impotriva lui bin Laden sa fie un succes. Presedintele Barack Obama l-a sunat pe presedintele pakistanez pentru a-i multumi pentru cooperare.

- Reuters a aflat ca fortele speciale americane care au intrat in complexul in care se ascundea Osama bin Laden aveau ordine sa il impuste, nu sa-l captureze. "Aceasta a fost o operatiune de asasinare", a declarat un oficial din securitatea americana, precizand ca SUA nu si-au dorit nicio clipa sa il captureze pe bin Laden viu in Pakistan.

- Arabia Saudita si-a exprimat speranta ca moartea lui bin Laden va da un impuls pozitiv luptei globale impotriva terorismului.

- Iranul sustine ca moartea lui bin Laden a inlaturat "orice scuza" ar avea SUA si aliatii lor de a desfasura forte in Orientul Mijlociu sub pretextul luptei impotriva terorismului.

- Operatiunea care a dus la moartea lui Osama bin Laden a fost americana, a precizat un oficial pakistanez. "Noi am asistat doar in ceea ce priveste autorizarea zborurilor de elicopter in spatiul nostru aerian. In orice caz, nu am vrut sa avem nimic de-a face cu o astfel de operatiune, in caz ca merge prost", a spus acesta, sub protectia anonimatului.

- Postul de televiziune american Fox News a anuntat ca Osama bin Laden ar putea fi inmormantat in cursul zilei de luni in tara sa de origine, Arabia Saudita. Pana in acest moment, presa americana a obtinut confirmari ca trupul lui bin Laden a fost inmormantat in mare. Niciuna dintre aceste informatii nu a fost confirmata oficial.

- CNN a aflat ca oficialii americani efectueaza o analiza ADN pentru a stabili identitatea lui Osama bin Laden. Exista si fotografii cu trupul avand o rana de arma in stanga capului si chipul nu este chiar de nerecunoscut, semanand cu bin Laden. Nu s-a luat deocamdata nicio decizie cu privire la publicarea fotografiilor.

- Un prezentator al postului Fox News i-a confundat pe presedintele Barack Obama cu Osama bin Laden. Prezentatorul a spus "presedintele Obama" in loc de "Osama". "Obama a confirmat ca presedintele Obama este mort", a declarat el, fiind corectat imediat de colega de platou.

- O explozie a avut loc intr-o moschee dintr-un complex al politiei in orasul pakistanez nord-vestic Charsadda, luni, omorand cel putin trei persoane si ranind trei politisti. Nu se stie deocamdata daca are legatura cu uciderea lui bin Laden, insa Charsadda se afla la aproximativ 53 de kilometri vest de Abbottabad, unde a avut loc operatiunea americana.

- FBI a modificat profilul lui bin Laden in "decedat" pe pagina cu cei mai cautati raufacatori. Ramane de vazut la cine va ajunge recompensa de 25 de milioane de dolari pusa pe capul teroristului. Daca informatiile au fost obtinute prin eforturile serviciilor americane, banii vor ramane in pusculita FBI.

- Rebelii libieni care se lupta sa-l rastoarne pe Moammar Gaddafi au salutat moartea lui Osama bin Laden.

- NBC News: bin Laden a fost impuscat in ochiul stang; a fost inmormantat in mare la ora 2 a.m. ET.

- Talibanii ameninta cu atacuri liderii pakistanezi, armata si SUA, dupa moartea lui bin Laden.

- Gruparea militanta Hamas condamna uciderea, de catre SUA, a lui bin Laden, numind-o "o asasinare" a "razboinicului sfant arab" - Reuters.

- Secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen: uciderea lui bin Laden este un "succes semnificativ" pentru siguranta aliatilor aliantei - Reuters.

- Fostul premier britanic Tony Blair a declarat ca "operatiunea demonstreaza ca cei care comit acte teroriste impotriva persoanelor nevinovate vor fi judecati".

- Reprezentantii UE au salutat vestea uciderii lui Osama bin Laden, "un criminal responsabil pentru atacuri teroriste ingrozitoare" si "moartea sa face lumea mai sigura si arata ca astfel de crime nu raman nepedepsite", au spus presedintele CE, Jose Manuel Barroso, si presedintele Consiliului european, Herman Van Rompuy.

- Guvernul rus a calificat uciderea lui bin Laden drept o mare victorie si a subliniat ca pedeapsa este inevitabila pentru toti teroristii. "Rusia a fost unul dintre primele state care au subliniat pericolul reprezentat de terorismul global si care, din pacate, stie ce este al-Qaida. Pedeapsa este inevitabila pentru toti teroristii".

Guvernul a creditat cooperarea internationala in uciderea lui bin Laden. "Numai o lupta comuna impotriva terorismului global poate aduce rezultate. Rusia este pregatita pentru sporirea unei astfel de cooperari", a subliniat Kremlinul.

- MSNBC demonteaza imaginile care l-ar arata pe Osama bin Laden mort. Pe langa dezminitirile a doi oficiali americani, fotografia care circula pe Internet este un fals, deoarece este o imagine din 1998, prelucrata. Pixelarea din zona ranii si lipsa de tranzitie intre piele si materialul textil de mai multe culori arata manipularea imaginii. Mai mult, expresia faciala si barba sunt identice:

- Vaticanul a declarat ca bin Laden va trebui sa raspunda in fata lui Dumnezeu pentru ca a ucis atatea persoane si pentru ca a exploatat religia pentru a raspandi ura. Insa crestinii nu se bucura la moartea cuiva, a mai precizat Sfantul Scaun.

- New York Times, CNN, Associated Press au confirmarea de la oficialii americani ca trupul lui Osama bin Laden a fost dus in Afganistan si apoi inmormantat in mare.

- SUA au oferit cadavrul lui Osama Arabiei Sadite, teroristul fiind nascut aici, insa sauditii au refuzat sa-l accepte - CBS News.

- Australia avertizeaza asupra "riscului sporit de violente anti-occidentale" dupa moartea lui bin Laden.

- Angela Merkel, cancelarul Germaniei, este usurata ca Osama a fost ucis si spune ca SUA au facut miscarea decisiva impotriva al Qaida.

- Ministrul de Externe britanic ordona revizuirea securitatii la toate ambasadele - BBC News.

- Moartea lui Osama bin Laden este un "act de justitie" pentru victimele atacurilor teroriste din 1998 de la ambasada americana din Kenya, spune presedintele kenyan Mwai Kibaki - AFP.

- Un oficial al presedintiei din Yemen, locul de unde se trage familia lui Osama bin Laden, a salutat moartea acestuia, numind-o "inceputul sfarsitului terorii" - AFP.

- Fratia Musulmana din Egipt a spus ca soldatii americani ar trebui retrasi din Afganistan si Irak dupa moartea lui Osama bin Laden.

- Doua dintre nevestele lui Laden si patru copii ai teroristului au fost capturati in timpul operatiunii - Al Arabiya. O televiziune pakistaneza sustine ca la spitalul unde au fost aduse doua femei capturate in complexul lui bin Laden, s-a inregistrat moartea uneia dintre ele, in urma ranilor.

- Un utilizator de Twitter a postat o fotografie din cartierul in care locuia bin Laden, luata luni dimineata, la cateva ore dupa operatiune:

- Autoritatea Palestiniana spune ca moartea lui Osama bin Laden a fost "buna pentru cauza pacii" - Reuters

- Expertii BBC sustin ca moartea lui bin Laden este o lovitura data extremistilor, insa al Qaida este "amorfa", nu mai are ierarhia centralizata de odinioara. "Filosofia lor este un om - o bomba. Cu alte cuvinte nu mai are nevoie de inca un 11 septembrie ca sa-si lase amprenta".

- Ministrul britanic de Externe, William Hague, aflat intr-o vizita in Egipt, a felicitat SUA pentru uciderea lui Osama bin Laden.

- CNN difuzeaza imagini cu complexul in care se ascundea Osama bin Laden, in flacari:

- Moartea lui Osama bin Laden este "o veste buna pentru toti oamenii din lume care gandesc liber si traiesc pasnic", a spus ministrul german de Externe, Guido Westerwelle.

- Moartea lui bin Laden vine la 9 ani, 7 luni si 20 de zile dupa atacurile teroriste de la 11 septembrie 2011. Intre timp au avut loc 2 razboaie, 919.967 de persoane au murit si s-au cheltuit 1.188.263.000.000 dolari. In mod ironic, moartea teroristului survine la opt ani dupa ce George W. Bush a rostit faimosul discurs al "misiunii incheiate".

- Jonathan Karl de la ABC News isi pune intrebarea ce se va intampla cu trupul lui bin Laden. Oficialii cu care a vorbit sustin ca se va evita transformarea mormantului acestuia intr-un loc de pelerinaj pentru teroristi, asa ca ar putea fi inmormantat in mare, urmand toate traditiile musulmane. CNN relateaza ca bin Laden ar fi fost deja inmormantat in mare.

- O importanta organizatie musulmana din SUA a salutat moartea lui bin Laden, spunand ca era o amenintare pentru America si intreaga lume. Consiliul pentru Relatii Americano-Islamice a precizat: "Ne alaturam concetatenilor nostri in salutarea anuntului ca Osama bin Laden a fost eliminat ca amenintare la adresa natiunii noastre si a intregii lumi prin actiunile personalului militar american. Asa cum am repetat de la atacurile teroriste din 11 septembrie incoace, bin Laden nu a reprezentat niciodata musulmanii sau islamul.

- Surse oficiale din Pakistan au declarat pentru BBC ca, pe langa bin Laden, au mai fost ucise cinci garzi ale acestuia, iar patru suspecti au fost arestati.

- Potrivit localnicilor din regiunea unde a fost ucis bin Laden, care apar la televiziunea pakistaneza, trupele pakistaneze au aparut dupa operatiune si au preluat controlul complet al regiunii. Se desfasoara o operatiune de cautare si nimanui nu ii este permis sa se apropie.

- India a spus ca uciderea lui Osama bin Laden a fost o "etapa victorioasa" in razboiul impotriva terorismului, insa a cerut lumii sa continue sa lupte cu fanatismul religios.

- Desi moartea lui bin Laden este "buna pentru reputatia, puterea si influenta SUA", scrie Nicholas Kristoff in New York Times, "ar fi contat mai mult in 2002 sau 2003".

- Un inalt oficial din contraterorismul afgan declara pentru BBC: "Ar fi fost mai semnificativ in 2004, 2005 sau 2006, acum este prea tarziu. Este cate un bin Laden pe fiecare strada astazi".

- Reactia guvernului francez: "O victorie pentru toate democratiile impotriva terorismului".

- Corespondentul Al Jazeera in Kabul sustine ca trupul lui Osama bin Laden va fi dus la baza aeriana Bagram, unde jurnalistii ar putea fi chemati sa il inspecteze.

- Pe Internet a inceput sa circule o fotografie care l-ar infatisa pe Osama, mort. Deocamdata nu exista o confirmare oficiala ca acesta este intr-adevar teroristul numarul unu al lumii:

- Syed Riaz Hussain care se afla chiar in Abbottabad, unde a avut loc operatiunea, scrie pentru BBC: "Noaptea trecuta, in jurul orei 01.00, s-a auzit un schimb puternic de focuri, cam la 300 de metri de casa noastra, care a fost urmat de o explozie puternica. Nu fusese activitate militara in timpul zilei care sa sugereze ca s-ar putea intampla ceva. Locul in care s-a desfasurat operatiunea este la o aruncatura de bat de Academia Militara din Pakistan".

- Reuters a colectat cateva reactii de pe forumurile jihadiste: "O, Doamne, sa nu fie adevarat... Dumnezeu te blesteama, Obama"; "Osama poate ca a fost omorat, dar mesajul Jihadului nu va muri niciodata".

- MSNBC a discutat cu un oficial din Administratia Obama, care a dat mai multe detalii despre raid: "Cand am vazut complexul, am fost socati de ce am vazut: era un complex extraordinar de unic. Bucata de pamant era de opt ori mai mare decat a caselor din zona. Era construit in 2005 in suburbiile orasului, acum sunt si case noi in jurul sau. Securitatea era extraordinara: ziduri de 6-7 metri, zone zidite, acces restrictionat de doua porti. Rezidentii isi ard gunoiul, spre deosebire de vecini.

Nicio fereastra nu da spre strada. O parte a complexului are in fata un zid de doi metri. Si un lucru neobisnuit pentru o casa in valoare de mai multe milioane de dolari: nu are serviciu de telefonie sau Interent. Serviciile americane de informatii au conchis ca aceasta casa a fost construita special pentru a ascunde pe cineva de mare importanta".

- The Guardian aminteste un fapt istoric: si moartea lui Adolf Hitler a fost anuntata pe 1 mai, dupa sinuciderea sa in buncar la 30 aprilie. In urma cu 66 de ani.

- "Il felicit pe presedintele Obama", a spus premierul britanic David Cameron.

- Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat ca uciderea lui Osama bin Laden este "un triumf rasunator pentru justitie, libertate si valorile tuturor natiunilor democratice, care lupta umar la umar pentru combaterea terorismului".

- Osama bin Laden a fost impuscat in cap de fortele speciale americane.

- Sute de persoane s-au strans la Ground Zero, din New York, pentru a sarbatori moartea liderului al-Qaida, Osama bin Laden.

"Am primit cu mare satisfactie stirea ca bin Laden a fost adus in fata justitiei. Sute de persoane se strang spontan, venind din intreg cartierul pentru a impartasi acest moment de usurare ca arhitectul original al crimei in masa a fost gasit in Pakistan si ucis", a declarat Directorul Comisiei 11 septembrie, Philip Zelikkow, aflat la fata locului, pentru BBC.

- Rudele victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001, intervievate de presa americana, s-au declarat fericite si usurate, dupa ce s-a anuntat ca bin Laden a fost ucis.

- Talibanii din Afganistan au confirmat uciderea lui Osama bin Laden de catre fortele americane pentru un reporter BBC.

- Oficialii americani si-au avertizat conationalii din strainatate ca sunt posibile actiuni "violente anti-americane", dupa anuntarea mortii lui Osama bin Laden.

- Premierul britanic David Cameron a considerat ca moartea lui bin Laden este "o mare usurare pentru oamenii din intreaga lume".

- Fostul presedinte Bill Clinton a spus la randul sau ca avem de-a face cu un moment foarte important "pentru oamenii din intreaga lume care vor sa construiasca un viitor comun in pace, libertate si cooperare pentru copiii nostri".

- Fostul presedinte american George W. Bush a declarat ca uciderea lui bin Laden este o "realizare extrem de importanta". "Lupta impotriva terorismului continua, dar America a transmis un mesaj fara echivoc: Indiferent cat de mult dureaza, va fi facuta dreptate", a transmis Bush.

- Dupa anuntul presedintelui Obama, in ciuda orei locale tarzii, sute de oameni s-au adunat de bucurie in afara Casei Albe scandand "USA, USA" si "Hey, hey, goodbye!" si fluturand steaguri americane.

- "Timp de peste doua decenii, Osama bin Laden a fost liderul al Qaida si un simbol si a continuat sa planuiasca atacuri impotriva tarii noastre, a prietenilor si a aliatilor nostri. Moartea lui a marcat cea mai semnificativa realizare de pana acum, in eforturile natiunii de a invinge al Qaida", a declarat presedintele american Barack Obama.

- Actiunea militara din Abbottabad, Pakistan, unde se afla Osama bin Laden, a fost efectuata de o echipa mica de americani, "cu curaj si competenta", a spus presedintele, adaugand ca nu au fost raniti militari americani si nu au existat nici victime civile.

- Presedintele american a spus ca, "dupa ani de munca grea a agentilor de servicii de informatii", a fost informat in legatura cu o posibila pista catre Osama bin Laden. Pista nu era sigura si a durat mai multe luni pentru a verifica informatiile, a declarat Obama.

"M-am intalnit in mod repetat cu echipa de securitate nationala si am aflat ca Osama se ascunde intr-o unitate din Pakistan. Intr-un final, saptamana trecuta, am decis ca avem destule informatii pentru a actiona si am autorizat o operatiune pentru prinderea lui Osama bin Laden si pentru a face dreptate", a declarat presedintele american.

- In cadrul anuntului privind moartea lui Osama bin Laden, presedintele Barack Obama a prezentat actiunile autoritatilor americane, in raspuns la atacurile de la 11 septembrie 2011, cand Turnurile Gemene au fost distruse de doua avioane deturnate de teroristi.

"Am mers la razboi impotriva al Qaida pentru a ne proteja cetatenii, prietenii si aliatii. In ultimii zece ani, multumita eforturilor neobosite si a muncii eroice a militarilor si a profesionistilor in lupta impotriva terorismului, am facut progrese in acest sens.

In Afganistan, am inlaturat regimul taliban, care oferise sprijin lui Osama si al Qaida. La nivel mondial, am lucrat cu prietenii si aliatii nostri pentru a captura si pentru a ucide sute de teroristi al Qaida, inclusiv cativa care au planuit atacurile de la 11 septembrie", a spus Obama.

- Moartea lui Osama bin Laden nu inseamna incetarea eforturilor Statelor Unite de a invinge reteaua terorista, a adaugat presedintele american. "Fara indoiala ca al Qaida va continua sa ne atace. Trebuie sa ramanem vigilenti si acasa si in strainatate", a avertizat presedintele american Barack Obama.

"Statele Unite nu este si nu va fi niciodata in razboi cu Islamul. Am spus clar, la fel ca si presedintele George Bush, ca razboiul nostru nu este impotriva Islamului. Osama bin Laden nu era un lider musulman; el a macelarit sute de musulmani in multe tari, inclusiv in tara noastra. De aceea, moartea lui va fi bine primita de toti cei care cred in pace si demnitate umana", a adaugat presedintele.

- Niciun american nu a fost ucis in operatiunea din Pakistan, care a fost autorizata personal de Barack Obama. Nu au existat victime nici printre civili.

- Presedintele Barack Obama a anuntat oficial moartea lui Osama si a declarat ca fortele americane au intrat in posesia corpului sau dupa "un schimb de focuri".

"S-a facut dreptate", a declarat presedintele Obama intr-un anunt solemn, transmis in direct de televiziuni.

- Conform lui Obama, bin Laden nu a fost un lider musulman, ci un "criminal in masa al musulmanilor". Presedintele a adaugat ca Osama bin Laden a fost capturat cu ajutorul serviciilor de informatii pakistaneze.

- Surse din Administratia Obama sustin ca oficialii CIA au in posesie cadavrul lui bin Laden. Mai multe detalii referitoare la moartea teroristului vor fi facute publice in scurt timp.

Pe 26 aprilie, Washington Post scria, citand un nou set de documente publicate de WikiLeaks, ca se astepta ca acesta sa fie ucis sau capturat in cursul ofensivei lansate de Statele Unite in Afganistan si predase conducerea retelei al-Qaida talibanilor.

Osama bin Laden a fost liderul si capul al Qaida, recunoscuta la nivel mondial drept cea mai mare organizatie terorista din lume. Guvernul Statelor Unite l-a numit pe Osama bin Laden ca prim suspect al atentatelor din 11 septembrie 2001 de la New York si Washington.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Osama bin Laden ucis, #Obama Osama bin Laden, #Osama bin Laden murit , #ucis
Comentarii
Poza starpitorul
starpitorul
rank 5
ce se aseamana cu uciderea lui ceasca... nici osama nu trebuia sa ajunga cumva sa vorbeasca la o eventuala judecata... ca si-ar fi amintit de toti prietenii din cia ce i-au dat din tot sufletul ala "curat si democratic"...cursurile de ucis, pus bombe...