Cu ce au fost "omenite" vedetele la Oscar si cui i s-a cerut bacsis (Video)

Luni, 03 Martie 2014, ora 20:38
2894 citiri
Cu ce au fost "omenite" vedetele la Oscar si cui i s-a cerut bacsis (Video)
Foto: Gossip Cop

Ceremonia Oscarurilor, desfasurata duminica la Los Angeles, a insemnat stralucire, eleganta, fiecare dintre cei prezenti imbracand ce avea mai bun si adoptand zambetul care avantaja din toate unghiurile. Cea care a parut sa ramana mereu cu picioarele pe pamant a fost gazda galei, Ellen DeGeneres.

La un moment dat, aceasta a primit pe scena un angajat al unei pizzerii, care a venit cu cateva cutii. Naturala, sotia actritei Portia De Rossi a coborat in publicul format din crema Hollywood-ului si a inceput sa imparta pizza. "Brad, Angie, vreti?", s-a adresat ea deloc formal cuplului Brangelina.

Galant, Brad Pitt s-a ridicat de pe scaun si a intrat in postura de gazda, impartind farfurii cu pizza colegilor de breasla, dupa cum se poate vedea din inregistrarea postata pe Gossip Cop.

Intai au fost hranite doamnele care asteapta copii, deloc putine la numar, apoi Jared Leto (care a castigat un Oscar la categoria "cel mai bun actor in rol seundar"). Acesta nu s-a sfiit sa ia o felie, chiar daca nu pentru el, ci pentru mama sa, care l-a acompaniat la ceremonie.

"Care e actorul tau preferat, daca tot esti aici?", a glumit Ellen cu cel venit sa livreze pizza. "Cu cine vrei sa vorbesti?", a intrebat ea, in rasetele celor prezenti.

"Leo, ti-e foame?", i s-a adresat ea lui Leonardo DiCaprio, care si anul acesta a ratat statueta.

Nu au refuzat pizza Harrison Ford, Julia Roberts si nici Meryl Streep, chiar daca tinutele lor nu "rimau" deloc cu mancarea de fast-food.

Premiile Oscar 2014: Lista castigatorilor

Cand a venit vremea platii, Ellen s-a indreptat brusc catre Sandra Bullock. A strigat-o natural "Sandy, tu ai multi bani. Ii dai tu bacsisul, da?".

Cat incaseaza pentru un film o actrita de Oscar? Vezi si cat face pe minut!

Despre Sandra Bullock se stie ca este una dintre cel mai bine platite actrite ale momentului, ea luand pentru un minut din "Gravity" 769.000 de dolari. Actrita a parut cam incurcata, dar a trecut peste moment.

Pizza Is Served By Ellen - Oscars 2014 de IdolxMuzic

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#pizza Oscar 2014, #video Oscar 2014, #momente amuzante Oscar 2014, #vedete mancat pizza Oscar, #Ellen DeGeneres Oscar 2014 video , #actori