Cele mai bune glume online dupa gafa fara precedent de la Oscar, momentul Geoana al Hollywood-ului

Luni, 27 Februarie 2017, ora 10:43
16380 citiri
Cele mai bune glume online dupa gafa fara precedent de la Oscar, momentul Geoana al Hollywood-ului
Foto: Facebook/The Academy

Internetul s-a umplut de glume dupa gafa monumentala dela decernarea premiilor Oscar, cand "La La Land" a fost anuntat din greseala drept castigator la categoria cel mai bun film, cand de fapt premiul se cuvenea "Moonlight".

Dupa ce actorul Warren Beatty a primit plicul gresit si pelicula "La la Land" a fost anuntata marea castigatoare, oamenii din intreaga lume s-au intrecut in glume. Pe scena, cand lucrurile s-au lamurit, cineva a glumit spunand ca Steve Harvey trebuie invinovatat pentru greseala. Steve Harvey este cel care a facut o gafa asemanatoare la Miss Universe, cand in loc sa o anunte pe Miss Filipine, acesta a dat-o castigatoare pe Miss Columbia.

In aceste conditii deja a fost creat un hashtag cu numele prezentatorului si Internetul este plin de glume si imagini cu acesta in rol principal. Iata cateva dintre ele:

"Cred ca Steve Harvey se bucura ca nu mai este in centrul atentiei. Dar stai! Inca este", a comentat cineva pe Twitter.

Iata cum arata Steve Harvey cand ii scrie un email de multumire lui Warren Beatty.

Si rezultatele alegerilor prezidentiale din America au revenit in discutie odata cu gafa de la Oscar. Numeroase imagini prelucrate arata ca in plicul bun cu numele filmului castigator se afla, de fapt, o foaie pe care scria ca Hillary Clinton a castigat presedintia SUA.

Nici presedintele Donald Trump nu a fost uitat de utilizatori.

Si Matt Damon a fost gasit vinovat de unii internauti.

Si pe contul oficial de Twitter al Miss Universe a aparut un mesaj care s-a viralizat. Oamenii sustin ca cel care se ocupa de contul de Twitter al Miss Universe merita o marire de salariu pentru gluma de moment.

Iata lista castigatorilor premiilor Oscar

Actorul Jesse Tyler Ferguson, care a fost nominalizat de mai multe ori la Emmy, a scris pe Twitter ca poate totusi a castigat si el un premiu Emmy.

Nici romanii nu s-au lasat mai prejos si deja au lansat numeroase glume pe baza gafei de la Oscar.

Unii dintre internauti au numit gafa drept momentul Geoana de la Oscar.

"Ce-au facut astia la Oscar?! Au abrogat La La Land si au adoptat Moonlight?!:))))))", a notat altcineva.

Citeste si Oscar 2017: Cel mai bine si cel mai prost imbracate vedete (Galerie foto)

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#glume gafa Oscar, #gafa Oscar, #Oscar 2017 , #filme