Mai e putin pana aflam castigatorii Oscarurilor - care sunt marii favoriti (Video)

Duminica, 22 Februarie 2015, ora 13:50
3239 citiri
Mai e putin pana aflam castigatorii Oscarurilor - care sunt marii favoriti (Video)
Foto: Oscars 2015 Live

Filmul "Birdman" este favoritul pariorilor pentru a castiga marele premiu al Oscarurilor din acest an, in timp ce Eddie Redmayne conduce cursa pentru premiul de cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru filmul "The Theory of Everything".

Filmul cu Michael Keaton, care i-a fermecat pe cinefili datorita cadrelor sale lungi, pare a fi si favorit al membrilor Academiei pentru premiul de cel mai bun film, scrie East Oregonian.

"Birdman" este urmat de "Boyhood", drama cu Ethan Hawke si Patricia Arquette, care este considerata revolutionara, fiind filmata cu aceiasi actori timp de 12 ani, si prezinta cresterea unui baiat, de la varsta de 6 ani pana la 18 ani, cand pleaca la facultate. De asemenea, este prezentata si viata parintilor sai si a surorii sale.

Al treilea favorit pare a fi "American Sniper", regizat de Clint Eastowood, care prezinta povestea celui mai bun lunetist din istoria armatei americane, Chris Kyle, si care are sanse mari si pentru "cel mai bun scenariu adaptat".

In schimb, cele mai mici sanse sa fie desemnat cel mai bun film le are "The Theory of Everything", despre care criticii spun ca ar fi fost inclus pe lista cu nominalizarile datorita prestatiei lui Eddie Redmayne, care este insa favorit in cursa pentru cel mai bun actor in rol principal, potrivit Crunch Sports.

Mai putin de 24 de ore pana aflam castigatorii Oscarurilor - vezi toate nominalizarile

Michael Keaton, "Birdman", este al doilea favorit al pariorilor pentru acest premiu, iar regizorul filmului, Alejandro Gonzalez Inarritu, este favorit pentru a castiga la categoria "cel mai bun regizor".

De asemenea, la categoria "cea mai buna actrita", favorita este Julianne Moore, pentru rolul din "Still Alice".

Globurile de Aur 2015: Marii castigatori

In ce priveste cel mai bun actor in rol secundar, JK Simmons, profesorul care ii terorizeaza pe studentii sai, in "Whiplash", este marele favorit. De asemenea, Patricia Arquette este in fata unei performante istorice - de a castiga premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru filmul "Boyhood", pentru care a filmat timp de 12 ani.

"Boyhood" a fost desemnat cel mai bun film, la Globurile de Aur decernate in luna ianuarie, in timp ce Michael Keaton (muzical/comedie), Eddie Redmayne (drama), JK Simmons, Julianne Moore si Patricia Arquette au castigat premiile pentru cei mai buni actori, in timp ce regizorul "Birdman" a obtinut si el cel marele premiu, astfel ca sunt sanse mari ca acestia sa dea lovitura si in noaptea Oscarurilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#favoriti Oscar 2015, #cele mai mari sanse Oscar, #Premiile Oscar 2015, #pariuri Oscar 2015 , #premii