Cel mai bun actor la Oscar - sondaj

Marti, 18 Februarie 2014, ora 15:24
2558 citiri
Cel mai bun actor la Oscar - sondaj
Foto: Arhiva

Cea de-a 86-a editie a galei Premiilor Oscar are loc in 2 martie, in Los Angeles, California. Cititorii Ziare.com l-au votat insa acum pe "Cel mai bun actor in rol principal" de anul acesta, in cadrul unui sondaj. Castigator, cu peste jumatate dintre voturi, este Leonardo DiCaprio, starul din "Lupul de pe Wall Street".

Actorul de 39 de ani nu s-a dat in laturi de la nimic pentru acest film in regia lui Martin Scorsese, nici macar de la scenele nud pe care le-a filmat fara dublura, asa ca multi spun ca merita sa ia, in sfarsit, Oscarul.

Voteaza-ti actorul favorit la Premiile Oscar - Sondaj Ziare.com

In proportie de 51,66%, Leonardo DiCaprio a fost votat ca favorit la categoria "Cel mai bun actor in rol principal" de anul acesta, in defavoarea altor nume mari, precum Matthew McConaughey, Christian Bale, Chiwetel Ejiofor sau Bruce Dern.

Nominalizarile la Oscar 2014: Cele mai bune filme si cei mai straluciti actori (Video)

Matthew McConaughey, starul din "Dallas Buyers Club" in varsta de 44 de ani, a facut sacrificii extreme legate de greutate pentru rol si datorita acestui lucru a obtinut 21,81% dintre voturi.

Pe locul trei se afla Christian Bale, de 40 de ani, care joaca in "American Hustle", acesta acumuland 17,29% din sufragii.

Batalia divelor: voteaza actrita favorita la Premiile Oscar 2014 - Sondaj Ziare.com

Chiwetel Ejiofor, starul din "12 Years a Slave", film indelung aplaudat si premiat la recentele premii BAFTA, decernate in weekend, a fost votat ca favorit de 5,02% dintre cei care si-au exprimat optiunile.

Pe ultimul loc, cu 4,22% dintre voturi, se afla Bruce Dern, in varsta de 77 de ani, nominalizat la Oscar pentru prestatia din "Nebraska".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#sondaj cel mai bun actor Oscar, #cel mai bun actor rol principal, #sondaj cel mai bun actor, #Premii Oscar 2014 , #stiri Oscar