Cel mai prost imbracate la Oscar (Galerie Foto)

Luni, 28 Februarie 2011, ora 12:50
6381 citiri
Cel mai prost imbracate la Oscar (Galerie Foto)

Emotii, premii, stralucire, fast, dar si lipsa de inspiratie. Asta a insemnat Oscarul in unele cazuri, cel putin pentru o parte dintre vedetele prezente la gala.

Asa dupa cum era de asteptat, criticii au facut ce stiu ei mai bine, atacand tinutele unora dintre vedete, pe buna dreptate in majoritatea cazurilor. In acest clasament al rusinii conduce Nicole Kidman. Desi zilele acestea, dupa arestarea lui John Galliano, casa Dior are nevoie doar de "presa buna", rochia cu care actrita s-a prezentat in seara cea mare nu s-a incadrat in aceasta categorie. Cat despre "coada de cal", aceasta e cu atat mai putin potrivita pentru un astfel de eveniment, conform Daily Mail.

Cate Blanchett este o alta victima a unui model nepotrivit, marca Givenchy de aceasta data. Desi e drept ca rochia cu un model ciudat, in galben, ar fi stat chiar mai comic pe cineva cu o alura mai putin placuta decat a actritei.

Melissa Leo, pentru care norocul a suras duminica seara, ea plecand acasa cu o statueta pentru cea mai buna actrita in rol secundar, pentru interpretarea din pelicula "The Fighter", n-a fost deloc invidiata de cei prezenti. Pe langa faptul ca i-a scapat un cuvant complet nepotrivit la un astfel de eveniment, actrita, care se afla la primul Oscar si a doua nominalizare, a aparut intr-o tinuta de proasta inspiratie, dand senzatia ca rochia ii e invelita in hartie de impachetat, dupa cum comenteaza presa britanica.

Helena Bonham-Carter s-a luat cu siguranta mai putin in serios decat Sharon Stone. Daca prima si-a afisat cu dezinvoltura nu doar tinuta excentrica, ci si un steag purtat la picior, cea de-a doua a transmis clar mesajul ca s-a chinuit un pic cam mult, ea purtand un machiaj greu si un par tapat, garnisite cu o mare de pene de strut.

Nu sunt singurele actrite lipsite de inspiratie. O mare de vedete invesmantate in negru s-a pierdut in multime, intre funde, pene si volane, aratand ca si nume mari precum Jean Paul Gaultier si John Galliano pot avea crize de inspiratie.

Taylor Swift si Cameron Diaz au furat toate blitzurile, ele fiind premiante la capitolul cea mai scurta fusta. Batalia a fost una dificila, din care ambele au iesit invingatoare. Desi extrem de sexy, actritele au fost criticate ca nu au incercat sa gaseasca niste tinute mai sofisticate, rafinate si de "clasa".

De la eveniment nu puteau lipsi Madonna si fiica sa recent intrata in industria modei, Lourdes. Daca Lourdes, o adolescenta, nu poate fi criticata pentru alegerile facute, in cazul Madonnei lucrurile nu stau deloc asa. Artista a ales sa vina imbracata intr-un body, peste care a purtat o bucata de material transparent. Gurile rele ar putea spune ca, practic, a defilat in lenjerie intima.

La polul opus s-a situat Jessica Biel, care a aratat tuturor ce inseamna o tinuta de Oscar. Clasica, rafinata, sofisticata, dar nu incarcata, rochia actritei a atras toate privirile. Din pacate insa, Jessica a fost lasata de partenerul ei, Justin Timberlake, sa defileze singura pe covorul rosu, acesta preferand sa o intovaraseasca la eveniment pe mama sa.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#tinute oscar, #vedete gala Oscar, #rochii oscar, #celebritati Oscar, #gala Oscar, #decernare premii Oscar, #rochii urate Oscar , #stiri Oscar