Oscarul tinutelor pe 2013: cine a picat si cine a luat premiul? (Galerie foto)

Luni, 25 Februarie 2013, ora 10:07
7391 citiri
Oscarul tinutelor pe 2013: cine a picat si cine a luat premiul? (Galerie foto)

Asa cum era de asteptat, cea de-a 85-a editie a Oscarurilor, desfasurata la Los Angeles, a fost una plina de stralucire. Vedetele si-au pregatit tinutele din timp, au facut tratamente peste tratamente, astfel incat in seara cea mare sa nu li se poata reprosa nimic.

Si, totusi, pe alocuri s-au strecurat si tinute mai putin sau chiar deloc inspirate, care au facut deliciul tabloidelor. Mirror le-a pozat pe cele mai multe dintre ele, neabtinandu-se nici de la verdicte.

Oscar 2013: Argo, cel mai bun film - vezi castigatorii

In ciuda faptului ca sotul ei, Ben Affleck, a fost castigatorul serii, Argo fiind desemnat cel mai bun film, actrita Jennifer Garner nu a stralucit asa cum ar fi trebuit, nici tinuta, nici zambetul si nici macar diamantele de la gat neajutand-o.

Sandra Bullock, detinatoare de Oscar, care a avut onoarea de a anunta unul dintre castigatorii serii, a purtat o tinuta Elie Saab, corecta, fara plusuri sau minusuri care sa bata la ochi.

Nici nu a mai contat ce rochie a purtat actrita Renee Zellweger pe covorul rosu. Fosta Bridget Jones si-a luat postura iubita de aparatele foto si s-a lasat pozata din toate unghiurile. Cei care vor sa o critice ar trebui totusi sa stie ca toaleta ei a fost semnata Carolina Herrera.

George Clooney a venit la ceremonia Oscarurilor la brat cu partenera sa, Stacy Keibler. In timp ce actorul de 51 de ani a purtat un costum Armani, cea care i-a stat la brat, cu 18 ani mai tanara, a optat pentru o rochie Naeem Khan, pantofi Giuseppe Zanotti, bijuterii Lorraine Schwartz si o geanta Tiffany & Co.

La categoria tinutelor "Asa Nu" intra si cea afisata de Melissa McCarty. In ceea ce priveste coafura, aceasta pare sa se fi inspirat de la Adele, insa cu greu se poate vorbi de o reusita.

Nici pe actrita Halle Berry nu pare sa o fi ajutat prea mult zambetul.

Atractia serii si, probabil, cea mai noua tendinta in moda propusa pentru sezonul primavara vara 2013 - Kristen Stewart, in carje. Actrita din Twilight le-a asortat cu nonsalanta unei rochii Reem Acra.

Nici tinuta lui Nicole Kidman, semnata L-Wren Scott, nu a fost bine privita de critici, insa chiar si asa actrita australiana a purtat-o cum nu se poate mai bine.

Nici Salma Hayek nu a scapat de critici, cei mai multi spunand ca look-ul ei a fost unul demodat, de anii '90.

Adele nu si-a uitat originile, venind imbracata intr-o tinuta semnata de un designer britanic, Jenny Packham.

Chiar si fara pletele blonde, actrita Charlize Theron a fost o aparitie indelung aplaudata. Aceasta a purtat o tinuta Dior, fiind cotata ca una dintre cel mai bine imbracate vedete de la Oscaruri.

La fel au stat lucrurile si in privinta lui Anne Hathaway, una dintre castigatoarele acestei editii (ea fiind invingatoare la categoria cea mai buna actrita in rol secundar). Deloc intamplator, si tinuta ei a purtat semnatura casei Dior.

In cazul lui Jennifer Aniston, criticii au observat ca in sfarsit aceasta a renuntat la toaletele negre, ceea ce este o mare schimbare. Vedeta din Friends a imbracat o rochie de bal de un rosu intens, semnata de Valentino.

Tinuta pretioasa, statura, atitudine, sarm. Ce-ar mai fi de dorit?

Jennifer Lawrence, acum detinatoare de Oscar pentru rolul facut in Silver Linings Playbook, a pasit printre supusi intr-o rochie de imparateasa, semnata Dior, incaltata in pantofi Nicholas Kirkwood. Asta dupa ce se impiedicase, cand i-a fost inmanat premiul.

Deloc inspirata in alegerea tinutei a fost actrita Reese Whiterspoon, care a optat pentru o rochie Louis Vuitton plicticoasa, care nu a flatat-o deloc.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#tinute Oscar 2013, #vedete rochii Oscar 2013, #vedete covor rosu Oscar 2013, #celebritati tinute Oscar 2013 , #stiri Oscar