Otelul ar putea juca in primavara europeana!

Sambata, 17 Decembrie 2011, ora 20:24
5890 citiri
Otelul ar putea juca in primavara europeana!

Otelul Galati, campioana Romaniei, ar putea juca in primavara europeana, chiar daca echipa pregatita de Dorinel Munteanu s-a facut de ras in Liga Campionilor, "bifand" infrangeri pe linie.

Moldovenii ar putea fi beneficiarii conflictului dintre FIFA si Federatia Elvetiana de Fotbal.

Recent, forul mondial a remis in comunicat de presa prin care anunta faptul ca elvetienii risca suspendarea daca nu aplica deciziile TAS in cazul FC Sion.

"Dupa decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), din 15 decembrie 2011, Comitetul Executiv al FIFA a hotarat sa fixeze pentru 13 ianuarie 2012 data limita pentru ca federatia elvetiana (SFA) sa aplice sanctiunile in cazul FC Sion. In consecinta, toate meciurile jucate de FC Sion cu fotbalistii in cauza trebuie sa fie declarate pierdute la masa verde sau pentru fiecare din aceste partide trebuie retrase trei puncte. Daca aceasta data limita nu va fi respectata, SFA va fi suspendata automat, incepand din data de 14 ianuarie 2012", se arata intr-un comunicat al FIFA.

Federatia de la Berna nu a luat insa in serios amenintarile celor de la FIFA, anuntand ca vor merge si ei la TAS.

"Suntem convinsi ca statutele FIFA nu au fost incalcate. Vom face tot posibilul pentru ca aceasta suspendare sa nu fie aplicata. Pe de alta parte, anuntam ca vom contesta validitatea deciziei FIFA la TAS", se arata intr-un comunicat al forului elvetian.

Astfel, daca cele doua parti isi mentin pozitiile de forta, pe 14 ianuarie federatia din Elvetia ar trebui suspendata, odata cu toate cluburile care o reprezinta in competitiile internationale.

FIFA ameninta federatia elvetiana

In aceste conditii, FC Basel si-ar lua adio de la optimile de finala ale Ligii Campionilor, acolo unde ar ajunge Manchester United, in timp ce Otelul ar lua locul trupei lui Sir Alex Ferguson in saisprezecimile Europa League.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#otelul privara europeana, #basel exclusa europa, #fifa ameninta elvetia , #Dorinel Munteanu