Presa engleza, despre victoria cu Otelul Galati

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 08:23
4904 citiri
Presa engleza, despre victoria cu Otelul Galati

Otelul Galati a pierdut miercuri seara si returul cu Manchester United, din grupele Ligii Campionilor, scor 0-2. Formatia pregatita de Dorinel Munteanu este ca si eliminata din cupele europene.

Daca la finalul meciului tur jurnalistii din insula au fost ocupati cu laudele la adresa lui Wayne Rooney, devenit cel mai bun marcator englez dupa golurile de pe Arena Nationala, partida de pe Old Trafford pare sa le fi lasat un gust amar englezilor, opinia generala fiind ca "diavolii" s-au chinuit cu una dintre cele mai slabe echipe din Europa.

"Fanii se asteptau la un festival de goluri pe Old Trafford, insa United s-a chinuit sa conduca la un gol diferenta in fata celei mai slabe echipe din Europa. Dupa ce Neagu l-a testat pe de Gea, in minutul 42, romanii au continuat sa le dea emotii gazdelor pana in ultimele minute, cand au incasat cel mai ghinionist gol. Grahovac a fost pacalit de sutul lui Rooney care l-a lovit pe Sarghi in drumul spre poarta.", a notat Daily Mail.

"United a fost vulnerabila", au scris cei de la The Sun, care considera ca avantajul de numai un gol diferenta avut pana in final i-a tinut incordati pe elevii lui Sir Alex Ferguson.

"Galatiul a fost la un pas de o egalare suprinzatoare inainte de pauza, dar Rio Ferdinand si de Gea au reusit sa-l blocheze pe Neagu. Oaspetii nu au fost foarte periculosi, insa United a fost vulnerabila pe toata durata partidei cu doar 1-0 pe tabela.", au opinat jurnalistii de la The Sun.

The Guardian a remarcat tactica defensiva a galatenilor si a taxat ineficacitatea echipei lui Sir Alex Ferguson.

"O victorie clara ar fi fost normala pentru 'diavoli' in fata unui adversar ordinar, avand in vedere ca deschiderea scorului s-a produs devreme, insa jocul a fost dezamagitor, United multumindu-se cu cele trei puncte. Romanii au stat mai mereu in defensiva, punandu-si adversarii la lucru.", a scris sursa citata.

"Golul lui Rooney a facut ca scorul sa arate mai respectabil si sa arate mai real diferenta din teren. Un meci care probabil nu va ramane prea mult in memoria fanilor.", a notat si site-ul oficial al clubului englez.

Otelul Galati, campioana Romaniei la fotbal, a fost invinsa clar de Manchester United, scor 2-0, intr-un meci contand pentru etapa a patra in Grupa C a Ligii Campionilor.

Otelul, invinsa pe "Teatrul Viselor"

In urma infrangerii de pe Old Trafford, trupa lui Dorinel Munteanu ramane codasa grupei, cu zero puncte si un singur gol marcat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#presa engleza Otelul Manchester, #Otelul Manchester Liga Campionilor, #Otelul infrangere Manchester , #Liga Campionilor