Campioana in deriva: Otelul s-a impiedicat de Concordia Chiajna

Marti, 02 August 2011, ora 22:20
2848 citiri
Campioana in deriva: Otelul s-a impiedicat de Concordia Chiajna

Otelul Galati a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, pe teren propri,u in compania Concordiei Chiajna, in cea de-a doua etapa a Ligii 1.

Prima parte a meciului de la Galati a fost lipsita de evenimente importante, jucatorii celor doua formatii preferand sa faulteze la mijlocul terenului pentru a bloca fazele adversarului.

Galatenii au impins in cele din urma jocul spre poarta Concordiei, punand in pericol buturile lui Nita prin Bus, al carui sut din centrul careului a fost respins in corner.

Elevii lui Dorinel Munteanu au avut o noua ocazie in finalul primei reprize, dar sutul lui Frunza de la 20 de metri a trecut pe langa poarta oaspetilor.

Startul reprizei secunde a apartinut tot campioanei en-titre, dar centrarile trimise in careu de jucatorii galateni au ratat tinta de fiecare data.

Oaspetii au reusit sa indeparteze pericolul timp de cateva minute si chiar i-au dat emotii lui Grahovac, goalkeeperul Otelului retinand in doi timpi sutul violent al lui Sorin Pana.

Galatenii au trecut din nou pe langa deschiderea scorului cu 12 minute inainte de final, ratand doua situatii bune de gol. Viglianti s-a incurcat in balon si a fost deposedat in fata portii, iar Rapa a ratat la faza imediat urmatoare din numai 12 metri, sutand peste transversala.

Ibeh, Pena si Bus au avut noi ocazii in finalul partidei, dar actiunile lor s-au incheiat cu suturi peste poarta sau au fost blocate de fundasii adversi.

In urma acestui rezultat, campioana Otelul Galati ramane fara victorie in acest sezon, dupa ce in prima etapa a fost invinsa de Petrolul cu 1-2. Concordia Chiajna se afla in aceeasi situatie, pierzand in runda inaugurala cu Sportul Studentesc.

Echipele de start:

Otelul Galati: Grahovac - Rapa, Sg. Costin, Perendija, Salageanu - Filip, Neagu - Frunza, Viglianti, Bus - Paraschiv;

Rezerve: Branet, Sarghi, Ljubinkovic, Benga, Pena, Ibeh, Iorga;

Concordia Chiajna:: Nita - Vitinha, Mamele, Bozga, Petre Marin - Sl.Pana, So.Pana, Muzac - Ad. Popa, Iordache - Baltoi;

Rezerve: Kolev, Alin Stoica, Valentin Dima, Ciprian Iliescu, Mihalcea, Stere, Salem.

Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pecheanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, începerea studiului de fezabilitatea în vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe...
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
#otelul galati, #concordia chiajna, #rezultate Liga 1 , #Liga I