Marturia fotbalistului care a vazut moartea cu ochii

Miercuri, 15 August 2012, ora 08:57
2136 citiri
Marturia fotbalistului care a vazut moartea cu ochii
Foto: Sport.ro

Finalul meciului dintre Otelul Galati si CFR Cluj putea fi unul cu adevarat dramatic dupa ce doi fotbalisti ai gazdelor, Cristian Sarghi si Sergiu Costin, s-au ciocnit in timpul unei sarituri dupa balon. Primul s-a prabusit pe gazon, inconstient.

Au urmat minute bune de panica generala pe stadionul din Galati. Cu sportivul prabusit pe gazon, plin de sange si inert, medicii s-au grabit sa-i acorde primul ajutor. Numai ca ambulanta nu a putut intra pana pe gazon pentru ca intrarea in arena este prea mica!

Mai mult, sotia lui Cristi Sarghi, aflata in tribune, a coborat la nivelul gazonului pentru a afla ce se intampla. Cand a vazut starea in care se afla sotul ei, a lesinat, avand si ea nevoie de ingrijiri medicale.

La doua zile de la teribila accidentare, una dupa care poate spune ca a vazut moartea cu ochii, Sarghi si-a revenit.

El marturiseste totusi ca nu isi aminteste nimic.

"M-am uitat la imagini si, sincer, nu-mi vine sa cred in ce hal aratam. Imi aduc aminte ca aseara ma uitam la Dorinel si nu-l recunosteam. Acum ma simt bine. Doctorii mi-au spus ca o sa mai stau cateva zile in spital", a povestit Cristi Sarghi in editia tiparita a Prosportului.

La randul ei, sotia sportivului spune ca Sarghi este la a patra comotie suferita pe terenul de fotbal, insa nu vrea sa renunte la activitatea competitionala.

"Cred ca e a patra comotie cerebrala pe care o sufera, dar stiu ca iubeste fotbalul si nu l-as lasa sa renunte pentru ca i s-ar lua jumatate din viata. A fost ingrozitor cand l-am vazut intins pe teren si plin de sange, mi-am dat seama ca nu se preface, dar Dumnezeu e sus si se vede ca il iubeste", a dezvaluit Anca Sarghi.

Fundasul in varsta de 25 de ani s-a "ales" cu o fractura de piramida nazala si cu afectiuni mai putin serioase la nivelul pometelui stang.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cristian Sarghi accidentare 2012, #Sarghi internat spital, #Sarghi comotie Otelul CFR , #Liga I