Bataie la Otelul Galati!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 07:25
6054 citiri
Bataie la Otelul Galati!

Jucatorii, antrenorii si suporterii celor de la Otelul Galati s-au luat la bataie dupa infrangerea suferita de campioana in deplasarea de la Ploiesti, cu Astra.

Galeria Otelului nu a facut deplasarea la Ploiesti, nemultumita de evolutia elevilor lui Dorinel Munteanu in derbiul cu Steaua. Chiar si asa, infrangerea suferita pe terenul Astrei a involburat serios apele la Galati, asa ca fanii au decis sa poarte o discutie lamuritoare cu fotbalistii si cu antrenorii.

In acest sens, un grup de "ultrasi" a asteptat revenirea delegatiei de la Ploiesti.

A fost momentul in care lucrurile au degenerat. Suporterii si-au acuzat favoritii de mai multe blaturi facute in acest sezon, Dorinel si jucatorii au afirmat ca nu sunt sustinuti dupa ce au realizat cea mai mare performanta din istoria clubului iar pana la bataie nu a mai fost decat un pas.

Cei din galeria Otelului sustin ca intreg conflictul a inceput de la interventia lui Dorinel Munteanu, antrenorul jignindu-i si provocandu-i pe fani.

"Vineri seara, cand jucatorii au fost asteptati de catre cei aproximativ 50 de suporteri, NIMENI, dar absolut NIMENI, nu a avut un altfel de limbaj decat unul civilizat, mai aprins poate, dar civilizat, impreuna cu capitanul echipei Sergiu Costin. Toate bune si frumoase pana la interventia absolut gratuita, grobiana si suburbana a celui care culmea, avand in vedere varsta, experienta si maturitatea ar fi trebuit sa medieze discutia, sa fie liantul dintre suporteri si jucatori. Domnul, si folosim acest apelativ pentru a demonstra ca fata de domnia sa noi avem ceva bun simt, Dorinel Munteanu a reusit prin cuvinte de genul mucosilor, m*******r, drogatilor sa aprinda acea discutie care pana la urma era una logica din moment ce suporterii ar trebui sa fie parte integranta din club, lucru imposibil la Galati se pare, din moment ce fanii sunt cei care raman cu mult dupa ce dansul si mercenarii ce alcatuiesc acum aceasta echipa vor fi plecati. Este si cazul lui Adrian Salageanu care ne-a numit moldoveni imputiti.

...

Ce s-a intamplat vineri seara este absolut de neconceput, ca niste jucatori, care reprezinta culorile clubului nostru sa fie atat de vexati de niste amarati, de niste mucosi care au avut tupeul sa-i traga pe ei la raspundere, sa recurga la injurii cat mai ales la violenta fizica, in frunte cu antrenorul acestora.

...

La violenta s-a raspuns prin violenta nemaiputand fi vorba de buna intelegere sau dialog din moment ce jucatorilor li se adreseaza intrebari, iar acestia raspund prin palme, pumni si flegme. Vineri seara au disparut definitiv ca oameni persoane precum Branko Grahovac care a stat la baza intregului conflict, el aruncand primul pumn si de asemenea ridiculizand statutul social al fiecarui suporter otelar prin fraza amaratilor voi munciti pe 200 de euro pe luna, sau ca Adrian Salageanu care uita ca Otelul l-a facut cine este astazi, intinzandu-i o mana si acordandu-i o sansa atunci cand nimeni nu o facea, ulterior munca si seriozitatea sa, pierdute mai nou, aducandu-l in atentia marilor cluburi bucurestene si nu numai. Vorbim de acelasi Salageanu care mai nou ameninta cu moartea orice otelar ce cuteaza sa-l abordeze pe strada, cat si galatenii Branet si Siviu Ilie care n-au inteles nimic din mandria ce o poate simti un galatean adevarat atunci cand reprezina prin intermediul tricoului Otelul Galati urbea natala", se arata intr-un comunicat oficial al Ligii Suporterilor galateni.

Otelul Galati ocupa, cu 7 etape inainte de finalul sezonului, locul 7 in clasamentul Ligii 1, campionii putand spera, cel mult, la un loc de Europa League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bataie Otelul Galati, #bataie jucatori suporteri Otelul, #Dorinel Munteanu galerie Otelul Galati, #scandal Otelul Galati, #blaturi Otelul Galati , #stiri Otelul