Presa din Spania il lauda pe arbitrul Ovidiu Hategan, inainte de derbiul Barcelonei din Champions League cu Dortmund

Duminica, 15 Septembrie 2019, ora 20:15
4163 citiri
Presa din Spania il lauda pe arbitrul Ovidiu Hategan, inainte de derbiul Barcelonei din Champions League cu Dortmund
Foto: frf.ro

Presa din Spania il lauda pe romanul Ovidiu Hategan, arbitrul care a fost anuntat ca va fi la centrul intalnirii Borussia Dortmund - FC Barcelona, cel mai interesant meci din cadrul debutul fazei grupelor din Liga Campionilor.

Meciul are loc in grupa F, marti, de la ora 22, iar UEFA a anuntat ca Hategan a fost delegat la acest mare derbi european, acesta fiind al doilea sau joc din Liga Campionilor in acest sezon, dupa Zagreb - Rosenborg, in play-off, scor 1-1:

Ovidiu Hategan a fost delegat la cel mai tare meci din debutul Champions League, Borussia - Barcelona

Dupa aflarea vestii, cotidianul catalan Sport a scris cuvinte laudative la adresa romanului: "Barcelona va fi arbitrata de cel mai bun arbitru din Romania, Ovidiu Hategan, la meciul cu Borussia Dortmund de pe Signal Iduna Park, prima partida a campioanei Spaniei din acest sezon de Champions League.

Va fi a patra oara cand romanul va arbitra un meci al Barcelonei, care a castigat de fiecare data cand l-a avut pe Hategan la centru. Centralul partidei are 39 de ani si este arbitru international din 2008", si-au inceput analiza cei de la Sport.

Mai departe, Sport a rememorat faptul ca Hategan a arbitrat partide in cariera sa si in Champions League, si la Campionatul European, dar si la JO 2016: "Hategan a arbitrat partide importante in Champions League, la Campionatul European si la Jocurile Olimpice din 2016. Romanul ii va avea alaturi pe colegii sai obisnuiti, Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe. Sebastian Coltescu va fi cel de-al patrulea arbitru.

Prima partida a Barcelonei pe care Hategan a arbitrat-o a fost in faza grupelor, in fata celor de la Celtic Glasgow, care a fost o victorie cu 7-0. Urmatorul meci care l-a avut pe arbitrul roman la centru a fost victoria cu 1-0 a Barcelonei in fata celor de la Sporting Lisabona, iar ultima a fost sezonul trecut, cand campioana Spaniei a invins-o, tot in grupe, cu 2-0 pe Inter Milano", a fost analiza spaniolilor.

Marti pe 17 septembrie are loc aceasta partida, de la ora 22, meci LIVE pe Ziare.com.

Borussia si Barcelona fac parte din grupa F, alaturi de Inter si Slavia Praga.

Arbitrul roman, de profesie medic, a arbitrat sezonul trecut si una din mansele semifinalei Europa League dintre Chelsea si Frankfurt.

D.A.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Hategan laudat de presa spaniola, #analiza Ovidiu Hategan presa Spania Barcelona , #stiri Ovidiu Hategan