UPDATE: Herea, imprumutat la Rapid

Miercuri, 25 Iulie 2007, ora 14:59
1225 citiri
UPDATE: Herea, imprumutat la Rapid

Presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, a anuntat, miercuri, ca a ajuns, in cele din urma, la un acord cu patronul Rapidului, George Copos, si mijlocasul Ovidiu Herea a fost imprumutat la Rapid pe termen nelimitat contra sumei de 370.000 de euro.

"Ovidiu Herea este jucatorul nostru, dar este imprumutat la Rapid. Daca vom avea nevoie de el, il vom lua inapoi, dar pana la 1 iunie 2008 va juca in Giulezti. L-am imprumutat contra sumei de 370.000 de euro si in cazul unui transfer al lui Herea, Rapid va lua 15% din suma", a declarat Iacov.

Miercuri dupa-amiaza, Iacov a declarat ca Herea nu s-a transferat la Rapid si se va intoarce la FC National, lucru confirmat si de impresara tanarului mijlocas:

Chiar daca a fost prezentat oficial, transferul lui Ovidiu Herea la Rapid este pe calea de a nu se mai realiza.

Presedintele lui FC National, Constantin Iacov, nu a vrut sa il cedeze definitiv la Rapid si i-a propus lui Copos sa il imprumute gratis pentru un an, timp in care "bancarii" puteau negocia oricand cu un alt club, banii dintr-un eventual transfer al mijlocasului fiind incasati de FC National, lucru cu care Copos nu este de acord.

Impresara lui Herea, Ana Maria Prodan, a confirmat ca transferul mijlocasului la Rapid este in impas si ca este posibil ca jucatorul nationalului sa ajunga la Steaua:

"Transferul lui Herea la Rapid este in impas pentru ca cele doua cluburi nu se inteleg din cauza banilor. La prezentarea de la Rapid, Herea purta tricoul lui FC National, la negocieri a venit in tricoul Rapidului si acasa poate dormi in tricoul Stelei. Daca cele doua cluburi nu se inteleg sunt sanse ca Herea sa ajunga la Steaua pentru ca e in continuare dorit acolo", a declarat Ana Maria Prodan.

Herea a declarat, miercuri, la aflarea acestei vesti, ca a ramas socat si ca nu stie unde va evolua in sezonul care urmeaza sa inceapa, dar nu vrea sa evolueze in divizia a II-a, la FC National.

"As vrea si eu sa stiu pana incepe Liga I la ce echipa joc, pentru ca e greu ca ieri sa fiu la Rapid si azi la FC National. Oricum eu nu vreau sa raman in Liga secunda, insa daca nu reusesc sa semnez cu o echipa din prima divizie ma voi antrena in continuare cu FC National", a declarat Ovidiu Herea.

De partea cealalta, patronul Rapidului, George Copos, a spus ca nu e nicio problema in realizarea transferului, acest lucru urmand sa fie facut astazi.

ARHIVA:

Rapid l-a luat pe Herea

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....