Celebritati care au fost in coma, insa au supravietuit (Galerie foto)

Duminica, 25 Ianuarie 2015, ora 10:57
10924 citiri
Celebritati care au fost in coma, insa au supravietuit (Galerie foto)
Foto: Ranker

O serie de celebritati au fost la mica distanta de moarte, viata lor atarnand de un fir de ata. Uneori, vina a fost chiar a lor, dar de cele mai multe ori a fost vorba de simplu ghinion.

Cei care au reusit, insa, sa revina printre cei vii nu sunt deloc putini, din fericire, Ranker enumerandu-i pe cativa. Din pacate, cel putin unul dintre supravietuitori si-a luat ulterior viata.

Richie Sambora (Bon Jovi), la un pas de moarte

Ozzy Osbourne, solistul trupei Black Sabbath, aproape a murit, in 2003, dupa un accident cu ATV-ul. Si-a fracturat opt coaste, mai multe vase de sange importante au avut de suferit, a fost obligat sa poarte multa vreme un guler cervical, vatamandu-si serios si o vertebra de la gat.

A fost in coma opt zile. Cand s-a trezit, a recunoscut: "Prostia aia aproape m-a ucis. Sunt fericit sa fiu in viata azi si nici macar paralizat".

Burt Reynolds, actor, scenarist si producator in varsta de 78 de ani, a fost si el la un pas de moarte cand incerca sa scape de dependenta de droguri. Timp de opt ore a fost in coma, declarand ulterior ca auzea medicii cum spuneau: "Il pierdem".

Sharon Stone, in varsta de 56 de ani, sustine chiar ca a vazut, in bezna, cand era in coma, in 2001, din cauza unui anevrism cerebral, o lumina alba. Actrita din "Basic Instinct" a stat in coma timp de noua zile.

Rapperului Lil Wayne, in varsta de 32 de ani, i-a fost indusa artificial coma, in 2013, dupa o criza de epilepsie.

Kurt Cobain, solist al trupei Nirvana, a intrat in coma dupa o supradoza de Rohypnol si sampanie. A supravietuit acestei incercari, insa s-a sinucis in acelasi an, 1994, la numai 27 de ani.

Actorul Martin Lawrence, in varsta de 49 de ani, a intrat in coma, in 1999, dupa ce alergase, vara, imbracat cu mai multe straturi de haine, incercand sa slabeasca pentru un rol. Cand a ajuns acasa, avea apoape 42 de grade. A fost dus imediat la spital, unde a intrat in coma, ramanand in aceasta stare timp de trei zile.

Muzicianul si actorul Gary Busey a fost implicat, in 1988, intr-un accident ingrozitor. Craniul i-a fost pur si simplu crapat, iar medicii au fost convinsi ca creierul avea sa-i fie permanent afectat. La momentul accidentului, actorul nu purta casca. A fost in coma 33 de zile.

In 1993, muzicianul Stevie Wonder, acum in varsta de 64 de ani, a fost in coma timp de patru zile, dupa un accident de masina.

Cascadorul Evel Knievel, decedat in 2007, la 69 de ani, a fost in coma timp de 29 de zile, grav ranit, dupa o incercare esuata de a sari cu motocicleta peste o fantana a unui cazinou celebru din Las Vegas.

Shayne Lamas, in varsta de 29 de ani, actrita, fiica starului din "Renegade", Lorenzo Lamas, a fost in coma doua saptamani in urma complicatiilor aparute in timpul unei operatii. Din pacate, fatul pe care il purta in pantec nu a supravietuit.

Blake Fielder-Civil, fostul sot al lui Amy Winehouse, a fost in coma, in 2012, la un an dupa ce cantareata murise, dupa ce a ingerat o combinatie de droguri si alcool.

Actritei Michelle Hurst, cunoscuta din "Orange is the New Black", i-a fost indusa coma, in care a ramas timp de 16 zile, dupa un accident de masina, pentru ca medicii sa o poata opera langa coloana.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vedete coma, #celebritati coma, #vedete pas de moarte, #celebritati pas de moarte, #celebritati trecut langa moarte , #Black Sabbath
Comentarii