Brandan, umilit in China?

Luni, 27 Februarie 2012, ora 11:06
4511 citiri
Brandan, umilit in China?

Cel mai bun strain care a imbracat tricoul Stelei in ultimii ani, argentinianul Pablo Brandan, este umilit in China.

Cel putin asa sustin cei de la Gazeta Sporturilor, in editia tiparita de luni, anuntand ca Brandan este obligat de chinezi sa dea probe de joc si teste fizice pentru a arata ca merita salariul de 600.000 de dolari pe an.

Mai mult, mijlocasul argentinian ar urma sa fie folosit chiar si intr-un joc amical de catre cei de la Liaoning Hongyun, urmand ca, daca nu impresioneaza, sa fie trimis inapoi in Romania!

"Prostii, semneaza marti!"

Bogdan Mara, fostul fotbalist care a intermediat aceasta mutare, sustine ca informatiile nu au legatura cu adevarul, Brandan urmand a semna contractul cu chinezii in cursul zilei de marti, dupa ce va efectua vizita medicala.

Acelasi Mara dezvaluie ca si in contractul trimis de cei de la Liaoning Stelei este specificat, extrem de clar, faptul ca Brandan va fi cumparat daca va trece de vizita medicala, fara a fi supus la probe de joc sau teste fizice.

"Daca Steaua nu avea contractul de la chinezi, Brandan nu pleca acolo. Este exclus ca o echipa ca Steaua sa lase un jucator de baza sa dea probe in China. Oricum cei de acolo l-au urmarit la multe meciuri.

Pablo a ajuns duminica seara in Hong Kong, unde echipa era in cantonament, pentru ca a asteptat viza. Luni se va intoarce cu echipa in oras dupa care, marti, va efectua vizita medicala. Daca va trece de aceasta va semna fara probleme. De altfel, asa scrie si in contractul trimis Stelei", a explicat Bogdan Mara la Sport.ro.

700.000 de euro va primi Steaua pentru Brandan, jucatorului fiindu-i promisi aproximativ doua milioane de dolari in 3 sezoane in China.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#brandan umilit china, #Brandan transfer China, #Pablo Brandan Steaua , #stiri Pablo Brandan