Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Masini de spalat si frigidere panasonic in Romania

Luni, 27 Aprilie 2009, ora 14:36
2672 citiri
Masini de spalat si frigidere panasonic in Romania
Foto: Panasonic

Panasonic a lansat, in Romania, prima gama de frigidere si masini de spalat ale firmei pe aceasta piata.

Acest tip de produse are o lunga traditie pe piata nipona, insa nu a fost disponbil, pana acum, in Romania. De altfel, modelele au fost adaptate tocmai pentru a raspunde consumatorilor europeni, potrivit unui comunicat al producatorului, remis Ziare.com.

Astfel, Panasonic aduce pe piata prima combina frigorifica No-Frost din clasa energetica A++. Eficienta energetica se datoreaza tehnologiilor Inverter si panourilor izolatoare U-Vacua.

De asemenea, frigiderele au un compartiment pentru pastrarea fructelor si legumelor, Vitam-Safe, si sunt dotate cu functia Hygiene Active, ce combate 99,9999% dintre bacteriile ce pot fi intalnite, in mod obisnuit, intr-un frigider.

Compania a lansat si prima gama de masini de spalat, formata din trei produse: un model premium (NA-16VX1), un model de lux (NA-16VG1) si un model standard (NA-14VA1).

Masinile de spalat sunt echipate cu tehnologia 3D Sensor Wash, un sistem de control al vitezei de rotatie a cuvei, cu senzori 3D de accelerare. De asemenea, tehnologia Inverter asigura mentinerea unui nivel scazut de zgomot si vibratii.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#masina spalat Panasonic, #lansare frigider Panasonic , #Romania