Lider PMP: Liviule, muica, mergi de te cauta la un psihiatru

Duminica, 27 Ianuarie 2019, ora 22:50
9756 citiri
Lider PMP: Liviule, muica, mergi de te cauta la un psihiatru
Foto: Arhiva Facebook/ Marius Pascan

Presedintele executiv al PMP, Marius Pascan, l-a ironizat, duminica seara, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, indemnandu-l "sa se caute la un psihiatru", dupa ce acesta a afirmat ca PIB-ul a ajuns in 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei in plus fata de 2016, adica o crestere de 25%.

"Daca nu v-ati prins, avem parte de o bunastare istorica! Avem in sfarsit proiectul bugetului de stat pe deplin paralel, configurat in viziunea liderului PSD, Liviu Dragnea. Conform acestuia, Romania are parte de cea mai mare crestere din istorie. Pe pagina sa de Facebook, Dragnea ne aduce la cunostinta ca 'Romania a incheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde in plus fata de anul 2016, reprezentand o crestere de 32%. PIB-ul Romaniei a ajuns in 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei in plus fata de 2016, adica o crestere de 25%'.

Mai, sa fie?! Unde o fi fulminanta crestere, spectaculoasa, naucitoare, ca ne perindam imaginar ca printre stelele eminesciene, adica bugetul 'era pe cand nu s-a zarit, azi il vedem, si nu e...'. Nu am vazut nicio investitie serioasa, de anvergura nationala, in Romania cotropita prin minciuna de doi ani incoace de pesedistii lui Liviu Dragnea. Pesemne o duceti foarte bine, dragi romani, si nu v-ati prins inca.

Vistieria tarii si buzunarele dumneavoastra sunt pline, bunastarea si prosperitatea abunda istoric, economia tarii zumzaie fericita, pesedismul ne umple de miere, dusmanii de fiere, iar Veorica reprezinta matca recunostintei noastre guvernamentale. Grijania lor de 'sorosi', multinationale, banci si dusmani nerecunoscatori de prin UE, fire-ati ai dreacu' cu Schengenul, MCV-ul, statul de drept si rezolutiile voastre cu tot! Bai, se aude la Bruxelles, Teleormanul e 'fruncea' Europei!", a scris pe Facebook Emil Pascan.

El a adaugat, ironic, ca il cuprinde panica gandindu-se ca in Romania vor "migra" cetateni din Germania, Franta si Marea Britanie.

"Ma cuprinde panica, gandindu-ma ca la asa crestere economica vor migra catre Romania bietii 'migranti', impreuna cu necajitii din Germania, Franta, Marea Britanie etc., mai stii, poate ne pricopsim si cu americanii refugiati catre un asa El Dorado irezistibil. Liviule, muica, mergi de te cauta la un psihiatru", a conchis liderul PMP.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminica pe Facebook ca Produsul Intern Brut al Romaniei a ajuns in 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei in plus fata de 2016, adica o crestere de 25%. Sunt cele mai mai cresteri, in doi ani consecutivi, din istoria Romaniei, a adaugat el.

"71,2 miliarde in plus fata de anul 2016, reprezentand o crestere de 32%!! PIB-ul Romaniei a ajuns in 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei in plus fata de 2016, adica o crestere de 25%!! Sunt cele mai mai cresteri, in doi ani consecutivi, din istoria Romaniei! #indraznestesacrezi", a scris pe Facebook Liviu Dragnea.

El a atasat si doua grafice comparative cu 2016, unul cu PIB si unul cu veniturile bugetare.

De asemenea, Liviu Dragnea a postat, vineri, o fotografie in care apare alaturi de liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, de Darius Valcov, ministrii Niculae Badalau, Eugen Teodorovici si de secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu. Mesajul sau este "cu cifrele pe masa, viitorul arata bine".

Vezi si Danca, dupa anuntul lui Dragnea: Joaca poker cu bugetul Romaniei si blufeaza "cu cifrele pe masa"

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#PMP cifre PIB Dragnea Facebook, #PMP Dragnea postare PIB , #stiri Partidul Miscarea Populara