Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

PMP: Liderii PNL si PDL nu au niciun Dumnezeu

Vineri, 15 August 2014, ora 16:17
2648 citiri
PMP: Liderii PNL si PDL nu au niciun Dumnezeu

Reprezentantii PMP sustin ca atacul PNL - PDL (ACL) de vineri impotriva presedintelui Traian Basescu arata ca liderii celor doua partide nu au niciun Dumnezeu, lansand minciuni si jigniri la adresa sefului statului in ziua in care credinciosii praznuiesc "Adormirea Maicii Domnului".

"PDL s-a alaturat USL (PSD - PNL) si au construit un front impotriva presedintelui. Din punctul PMP de vedere, ACL sau USL sunt aceeasi mizerie!", sustin reprezentantii PMP.

Romania, in recesiune: Blaga si Iohannis raspund acuzatiilor lui Basescu

In ceea ce priveste masura reducerii cu cinci puncte procentuale a CAS, PMP considera ca aceasta poate avea un caracter pozitiv asupra economiei nationale doar in conditiile in care poate fi sustenabila economic.

"Pana in acest moment, Guvernul Ponta - sustinut acum si de Klaus Iohannis si Vasile Blaga - nu a reusit sa prezinte niciun calcul concret care sa arate ca reducerea CAS este intr-adevar posibila. Dincolo de balbaielile explicative ale premierului si ministrului de Finante, ramane realitatea obiectiva a executiei bugetare pe primele sase luni, care arata deficientele majore ale ANAF de a obtine incasarile bugetare scontate.

(...) PMP nu va vota o reducere a CAS in conditiile actuale in care Guvernul Ponta nu a fost in stare sa prezinte calculul fiscal-bugetar privind sustenabilitatea acestei masuri. Facem un apel la responsabilitate catre toate celelalte partide politice din Parlament sa invete din greselile trecutului si sa nu impinga Romania in prapastie, pentru ca salariile si pensiile romanilor trebuie platite si dupa alegerile prezidentiale din toamna acestui an", se arata in comunicatul formatiunii.

Basescu, atac la Ponta, Blaga si Iohannis: Sunt iresponsabili si mincinosi. Reducerea CAS baga tara in criza

Reprezentantii ACL i-au reprosat vineri presedintelui Traian Basescu faptul ca, in declaratiile de joi seara, a acuzat partidele de comportament electoral, in timp ce el insusi "isi pastoreste propriul partid in alegeri si exprima public optiuni de vot".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#PMP atac ACL, #Blaga Iohannis atac Basescu, #PMP reducere CAS, #Basescu reducere CAS , #stiri Partidul Miscarea Populara