Ziare.com

Vicepremierul Paul Stanescu a cerut sa mute sediul Ministerului Dezvoltarii in Parlament

Miercuri, 28 Februarie 2018, ora 22:45

   

Vicepremierul Paul Stanescu a cerut sa mute sediul Ministerului Dezvoltarii in Parlament
Viceprim-ministrul Paul Stanescu a solicitat miercuri, intr-o scrisoare adresata presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sa fie transmis temporar Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in folosinta gratuita, spatiul din imobilul Palatului Parlamentului aferent corpului B3 (parter plus etajele 1- 3).

Stanescu arata in scrisoarea sa ca Ministerul Dezvoltarii Regionale isi desfasoara activitatea in cinci spatii diferite din mai multe sectoare ale Capitalei.

"Existenta celor cinci sedii distincte in care isi desfasoara activitatea Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice genereaza intarzieri in indeplinirea obiectivelor strategice pe termene mediu si lung, asigurarea resurselor informationale necesare, precum si asigurarea resurselor materiale pentru garantarea continuitatii activitatii, in conformitate cu cadrul procedural si regulamentele interne, realizandu-se cu dificultate. (...) In vederea viabilizarii activitatii Ministerului Dezvoltarii, prin reducerea numarului de sedii si comasarea directiilor din cadrul acestuia, va rugam sa analizati si sa aprobati transmiterea temporara, in folosinta gratuita, a unor spatii aferente corpului B3 (parter si etajele 1-3) ", mai scrie viceprim-ministrul.

Secretarul Camerei Deputatilor Georgian Pop a mentionat ca pentru a se transmite spatiul respectiv catre Ministerul Dezvoltarii este nevoie de o hotarare in acest sens aprobata de plen.

Hotararea se va afla pe ordinea de zi a plenului de saptamana viitoare.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1393 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor