Cum recupereaza PDL punctele in sondaje - evenimente in teritoriu si case mortuare

Joi, 07 Iulie 2011, ora 22:12
2590 citiri
Cum recupereaza PDL punctele in sondaje - evenimente in teritoriu si case mortuare
Foto: Arhiva

Conducerea PDL a cerut liderilor formatiunilor locale sa organizeze cat mai multe evenimente cu public in teritoriu, pentru a castiga simpatizanti in partid.

Astfel, liderii nu se pot bucura de ultima vacanta de vara inainte de alegeri, pentru ca trebuie sa recupereze punctele pierdute in sondaje, potrivit Realitatea Tv.

"Ca prim vicepresedinte al PDL alaturi de secretarul general ne ocupam de coordonarea si

programarea actiunilor partidului. Oamenii nostri presedinti de organizatii, membri in BPN au functii politice, unii dintre ei sunt si ministri in Executv, dar au functii politice si am cerut o programare a activitatii lor in teritoriu. Apoi urmarim daca acest lucru se intampla. Este un lucru firesc, cinstit.

Calendarul de evenimente pe care noi l-am cerut sunt evenimentele care au legatura cu activitatea politica. Am cerut de exemplu explicarea unor masuri in diverse domenii. In mediul de afaceri, in agricultura, sanatate, invatamant, in weekenduri, pe care sa le faca membri BPN, evenimente organizate de filiale, la care sa participe cei care sunt membri PDL sau sustinuti de PDL. Acest lucru il facem, participam la evenimente si vrem sa vedem daca au loc aceste activitati de programare a actiunilor partidului este ceva firesc si sunt convins ca va eficientiza activitatea noastra", a declarat prim-vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, la Realitatea Tv.

Calendarul si executia vor fi strict monitorizate de conducerea PDL, a precizat Flutur.

"Este o procedura pe care noi am introdus-o acum, eu va spun ca am lucrat cu aceasta procedura la PNL cand eram vicepresedinte pe probleme organizatorice si a dat efecte pentru ca partidul era foarte puternic mobilizat la diverse actiuni si in special cand esti la guvernare, pe explicarea actului de guvernare.

Este aprobat in BPN si acest lucru se deruleaza in momentul de fata si asta va face ca PDL sa creasca in sondaje. In fiecare luni dimineata vedem ce actiuni au fost. Ne-am recunoscut la congres cateva greseli, in primul rand comunicarea nu a fost buna, trebuie sa coboram mai mult in teritoriu ca sa comunicam", a conchis Gheorghe Flutur.

PDL incepe campania electorala in teritoriu, prin constructia de crese

In strategia gandita de PDL intra, de asemenea, evenimentele religioase si hramurile. Mai mult, potrivit Antena 3, la PDL s-a cerut un "calendar al evenimentelor religioase" planificate pentru acest an, cerandu-se liderilor din partid sa fie vazuti la biserica la astfel de manifestari.

"De la nasterea lui Iisus, evenimentele religioase sunt aceleasi. Membrii PDL puteau, la fel de bine, sa arunce un ochi pe calendarul ortodox", a comentat senatorul PSD Dan Sova, invitat la Antena 3.

In plus, Guvernul a decis sa aloce 325.000 de lei din fondul de rezerva pentru construirea de case mortuare si capele. In total, 31,5 milioane de lei au fost alocati, cu un an inainte de alegeri, pentru modernizarea de camine culturale ori extinderea unor parcuri si terenuri de sport deja infiintate.

De asemenea, ministrul Turismului, Elena Udrea, a dat sarcina primarilor portocalii sa se mobilizeze si sa puna la dispozitia Ministerului Dezvoltarii terenuri pentru constructia a 400 de crese.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#pdl puncte sondaje, #pdl sondahe case mortuare , #alegeri parlamentare