Colegiul Director al PDL se reuneste miercuri

Luni, 25 Martie 2013, ora 13:22
1781 citiri
Colegiul Director al PDL se reuneste miercuri

Colegiul Director National al Partidului Democrat Liberal se reuneste miercuri, la ora 14.00, la sala de Grup a PDL din Camera Deputatilor.

Dupa Conventia de sambata seara, in care Vasile Blaga a fost ales presedinte al PDL, a avut loc o sedinta a Colegiului Director al PDL in care a fost decisa convocarea Consiliului National de Coordonare peste doua saptamani, unde se vor alege celelalte functii de conducere ale partidului.

Blaga a adaugat ca pana in ziua de joi, in saptamana in care este programat Consiliul National de Coordonare, se vor depune candidaturile pentru aceste functii.

Conventia Nationala extraordinara a PDL a aprobat, sambata, modificarea Statutului partidului, stabilind ca fostii presedinti ai PDL vor face parte din Biroul National Permanent si marind numarul de vicepresedinti de la 15 la 16.

Potrivit noilor prevederi, PDL va avea 16 vicepresedinti responsabili cu urmatoarele departamente: pentru strategii, relatii politice si internationale, de imagine, comunicare, mass-media, pentru politici economice, mediul de afaceri, fonduri europene, pentru politici sociale, sindicate, patronate, ONG, pentru politici privind administratia publica, justitie, siguranta nationala, ordine puiblica, pentru politici in agricultura, pentru politici in edcatie, cercetare, cultura, minoritati si pentru sanatate. Dintre acesti 16 vicepresedinti, 8 vor fi vicepresedinti regionali responsabili cu regiunile de dezvoltare.

De asemenea, vor fi 2 secretari generali adjuncti responsabili cu cancelaria si, respectiv, cariera militantilor, in loc de 3 cat erau pana in prezent.

Alte modificari ale Statutului se refera la marirea numarului de secretari executivi ai partidului de la 15 la 16. Din acesti 16 secretari executivi, 8 sunt responsabili pe domenii, iar alti 8 vor fi responsabili pentru regiunile de dezvoltare.

Cei 4 prim-vicepresedinti ai partidului vor fi pe domeniile urmatoare: strategii politice, comunicare, mediul de afaceri si societate civila si, respectiv, politici publice. Ei vor fi alesi pe fiecare domeniu dintre candidatii care au intrunit cel mai mare numar de voturi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Colegiul Director PDL alegeri, #alegere functii conducere PDL, #Vasile Blaga Colegiul Director PDL , #alegeri PDL