Deputat PDL: Realegerea lui Blaga ca sef este toxica pentru intregul partid

Marti, 19 Martie 2013, ora 17:50
1681 citiri
Deputat PDL: Realegerea lui Blaga ca sef este toxica pentru intregul partid
Foto: Facebook.com

Deputatul PDL de Vrancea Florin Secara a declarat marti, ca o realegere a lui Vasile Blaga in functia de presedinte al democrat-liberalilor va fi toxica pentru intregul partid.

"L-am auzit zilele trecute pe Traian Razvan Ungureanu facand o comparatie nefericita intre alegerile din PDL si alegerile pentru Papa - 'Vom sti ca a castigat Vasile Blaga cand va iesi fum portocaliu', a spus acesta. O vorba veche romaneasca spune ca: 'Gura pacatosului adevar graieste'. Trebuie sa-l informez pe dl. Traian Razvan Ungureanu ca unul dintre putinele 'fumuri' portocalii este dioxidul de azot, care este un gaz extrem de toxic.

In acest context, nu pot decat sa fiu total de acord cu domnul TRU. Exact ca fumul portocaliu despre care vorbea TRU, alegerea lui Vasile Blaga in functia de presedinte al PDL este toxica pentru intregul partid si pentru Dreapta romaneasca. Nu stiu daca Traian Razvan Ungureanu a chiulit de la lectiile de chimie, dar a facut o caracterizare perfecta a situatiei in care va ajunge PDL daca Vasile Blaga va castiga alegerile pentru sefia partidului de peste cateva zile", a spus Secara, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Deputat PDL: Cum a luptat Blaga cu Iliescu si a fost si sef de Vama?

Acesta atrage atentia ca PDL a pierdut peste un milion de votanti in mai putin de un an si continua sa fie pe un trend descendent.

"Partidul a pierdut peste un milion de voturi de la alegerile locale pana in acest punct si se afla in cadere libera. Ne-am propus 30% pentru alegerile parlamentare si am reusit sa ne situam undeva la jumatate. Si, potrivit unui sondaj de opinie realizat recent, partidul a ajuns chiar la 14%. Cat de jos trebuie sa ajungem, pentru ca Vasile Blaga si actuala conducere a partidului sa realizeze ca nu fac niciun serviciu partidului? Chiar si PP-DD, un partid care nu are mai mult de un an de zile face mai multa opozitie la USL decat PDL", sustine democrat-liberalul.

Boc: Nu inteleg de ce Blaga se incapataneaza sa mearga mai departe

In acest context, deputatul si-a reiterat sustinerea pentru Elena Udrea la sefia PDL, motivand ca aceasta duce o veritabila lupta cu liderii USL. Mai mult, Secara spune ca Elena Udrea a fost tinta atacurilor "Antenelor lui Dan Voiculescu" in campania pentru parlamentare tocmai pentru ca este un om vizibil, care face opozitie Puterii, nu ca Vasile Blaga.

"Principalul motiv pentru care mi-am anuntat sustinerea pentru Elena Udrea a fost acela ca, spre deosebire de Vasile Blaga, nu se sfieste sa mearga la razboi impotriva lui Crin Antonescu si Victor Ponta. Elena Udrea a facut acest lucru si pe vremea cand era la Putere si dupa ce partidul a trecut in Opozitie.

Mai mult, atunci cand a mers in campanie, la Roman, Elena Udrea s-a razboit si cu Crin Antonescu, cu Victor Ponta, Marian Oprisan, Liviu Dragnea, dar si cu Antenele lui Dan Voiculescu, care si-a trimis tonomatele in colegiul in care a candidat ea. Nu am vazut ca Vasile Blaga sa fi beneficiat de aceeasi atentie", conchide Secara.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#alegeri PDL Blaga Udrea, #Florin Secara declaratii Blaga PDL, #Blaga sef PDL toxic , #alegeri PDL