Deruta si lipsa de comunicare la varful PD-L

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 22:19
1554 citiri
Deruta si lipsa de comunicare la varful PD-L
Foto: Antena 3

Amanarea Consiliului National al PD-L starneste si primele nemultumiri in randul membrilor de partid. Unii parlamentari democrat liberali sustin ca nu au fost informati de acest lucru, fiind lasati in "deruta".

"Am vorbit cu mai multi colegi la micul dejun, la hotel si nu stiau nimic de amanarea CNC. Aveam stabilit si noi un program", a spus un parlamentar democrat-liberal.

"Nu am primit nimic. Nu am fost instiintat oficial. E un viciu de comunicare in partid. E deruta clara, astept explicatii", acuza un alt parlamentar, citat de Mediafax.

Potrivit unor surse din PD-L, dupa sedinta grupurilor parlamentare de marti, deputatii si senatorii partidului au fost convocati pentru sambata, iar pana atunci au primit sarcina sa mearga in teritoriu pentru a analiza si a lua decizii in legatura cu premierul.

"Dupa sedinta (a grupurilor parlamentare cu Traian Basescu - n.r.), ne-a spus ca ne vedem sambata la CNC. Ne-a trimis in teritoriu sa analizam si sa luam decizii", a afirmat un democrat-liberal.

Unii parlamentari PD-L cred ca lipsa de comunicare este cauzata de faptul ca Emil Boc trebuie sa se ocupe de Guvern si nu are timp pentru partid si sunt dezamagiti ca, desi au iesit din Guvern pentru a se ocupa de partid, nici Adriean Videanu si nici Vasile Blaga nu au reusit sa asigure o buna informare in interior.

"Boc se ocupa de Guvern si nu are timp de partid. Am crezut ca, daca ies din Guvern, Videanu si Blaga se ocupa de partid, dar nimeni nu face nimic", explica un deputat PD-L.

PD-L a amanat Consiliul National

Consiliul National de Coordonare (CNC) al Partidului Democrat Liberal, programat initial pentru sambata, a fost amanat pentru data de 5 martie.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, cu parlamentarii PD-L. Presedintele a declarat ca a demarat consultari cu partidele si grupurile aflate la putere cu privire la posibilitatile de relansare a increderii in coalitie si in Guvern, mentionand ca discutiile pentru o solutie in acest sens vor avansa dupa alegerile din UDMR.

In ceea ce priveste ideea unui premier independent, seful statului a precizat ca aceasta poate fi o solutie, mentionand insa ca nu crede ca in coalitie va exista o sustinere in acest sens.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Parlamentari PDL nemultumiti, #deruta partid lipsa comunicare , #alegeri PDL