Florea: I-as ceda lui Papahagi functia de prim-vicepresedinte PDL

Luni, 25 Februarie 2013, ora 21:45
1718 citiri
Florea: I-as ceda lui Papahagi functia de prim-vicepresedinte PDL

Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea sustine ca partidul trebuie sa se reformeze si ca a incurajat-o pe Monica Macovei sa-si depuna candidatura la sefia PDL pentru ca e utila formatiunii, apreciind ca si Adrian Papahagi "ar fi o solutie buna" si declarandu-se dispus sa-i cedeze acestuia functia sa.

Dorin Florea a declarat, luni, presei ca se considera un reformist si ca partidul trebuie sa se reformeze, aratand ca a incurajat-o pe Monica Macovei sa-si depuna candidatura la presedintia PDL pentru ca este utila formatiunii.

"Am incurajat-o pe Monica Macovei, pentru ca ea este necesara partidului. O vad utila si determinanta intr-o pozitie de prim-vicepresedinte. Pe de alta parte, este foarte greu sa conduci un partid, nu se rezuma totul la un slogan, la declaratii de presa si aparitii televizate. Intr-un partid cum e PDL, trebuie sa lucrezi cu organizatiile, cu oamenii, trebuie sa structurezi si sa construiesti", a afirmat liderul democrat-liberal.

Primarul municipiului Targu Mures a adaugat ca si Adrian Papahagi "ar fi o solutie buna", intrucat "dreapta are acum nevoie de principii puternice si de personalitati care sustin fara echivoc o doctrina".

"Daca in vreuna dintre motiuni s-ar fi regasit si profesorul Adrian Papahagi, de exemplu, as fi sustinut-o oricand. Ar fi o solutie buna, pentru ca toti suntem constienti de faptul ca dreapta are acum nevoie de principii puternice si de personalitati care sustin fara echivoc o doctrina", a spus Florea.

El s-a declarat dispus sa ii cedeze lui Papahagi, la nevoie, functia sa de prim-vicepresedinte, aratand ca "e important sa cantarim bine lucrurile in astfel de momente" si ca Papahagi ar fi "o solutie viabila" ca responsabil cu probleme de imagine si doctrina in partid.

"Il vad foarte potrivit ca prim-vicepresedinte, cu probleme de imagine si doctrina, ale dreptei romanesti. Stiu ca s-a dus cu Monica Macovei, pe lista ei. Dar e o solutie viabila, m-ar onora sa-i cedez functia de prim-vicepresedinte, pentru ca e un om care respira pentru dreapta", a aratat prim-vicepresedintele PDL.

Prim-vicepresedinte PDL: Monica Macovei vrea sa candideze la sefia PDL

Florea a anuntat, miercurea trecuta, ca europarlamentarul Monica Macovei intentioneaza sa candideze la sefia PDL, alaturi de actualul lider al formatiunii, Vasile Blaga, si de fostul ministru Elena Udrea, apreciind ca toate motiunile pentru sefia partidului sunt binevenite si ca "echipa trebuie sa dea dovada de maturitate si intelepciune, adica de colaborare", "neavand un lider cum era pe vremuri presedintele Basescu".

Monica Macovei candideaza la sefia PDL

Duminica, europarlamentarul PDL Monica Macovei si-a anuntat candidatura la sefia partidului, ea precizand, in conferinta de presa sustinuta alaturi de Cristian Preda, Sever Voinescu, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, ca motiunea pe care o depun impreuna se numeste "Reformistii".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Dorin Florea cedare loc Papahagi, #Papahagi prim vicepresedinte PDL, #Dorin Florea reformare PDL , #alegeri PDL