Gheorghe Stefan: Banii pentru primarii PDL, act de dreptate - pe Ponta nu-l duce capul

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 13:01
3030 citiri
Gheorghe Stefan: Banii pentru primarii PDL, act de dreptate - pe Ponta nu-l duce capul
Foto:Romania Libera

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan "Pinalti", a declarat ca alocarile de bani ale Guvernului pentru primarii, la recificare, la care edilii PDL au primit cei mai multi bani, reprezinta o compensare pentru momentele cand guvernele anterioare i-au defavorizat.

"PSD sa vada ca pe timpul lor si al guvernarii Nastase si al guvernarii Tariceanu, Piatra Neamt a primit 0 lei de la Guvernul Tariceanu, iar o comuna PNL de 2.000 de oameni a primit 41 de miliarde in judetul Neamt. Acum, chiar daca s-ar face, s-ar face un act de dreptate, o compensare, asta e realitatea.

Luati din 2007 pana acum alocarile bugetare pe localitati, sa vedeti cat are PSD si PNL si cat are PDL. PDL nu are nici 15% pe tara, iar in Neamt, nici 10%", a declarat vicepresedintele PDL pentru Ziare.com.

El a comentat si atacurile PSD si ale presedintelui acestei formatiuni, Victor Ponta, la adresa sa, spunand ca pe acesta "nu-l duce capul la altceva".

"Domnul Ponta nu stie sa piarda, trebuie sa invete sa mai si piarda. Transmiteti-i ca va pierde si alegerile din 2012 si nu va fi nici presedinte, nici prim-ministru. Are o valoare care lasa de dorit. In afara sa acuze fara probe nu poate sa faca altceva si in afara sa jigneasca nu poate altceva, nu-l duce capul la altceva", a mai afirmat "Pinalti".

Saptamana trecuta, Guvernul a alocat 66,5 milioane de lei pentru 1.035 de primarii, dintre care 550 ale PDL, care au primit mai mult de jumatate din suma, 170 de primarii PSD, 135 PNL si 100 UNPR.

Primaria din Piatra Neamt, condusa de Gheorghe Stefan, a luat cea mai mare suma dintre toate.

PSD a acuzat faptul ca Executivul i-a alocat cei mai multi bani acestuia, spunand ca e "artizanul procesului de fraudare".

"Am luat act de faptul ca primaria care a primit cei mai multi bani de la Guvern, in urma alocarii de saptamana trecuta, este cea din Piatra Neamt, condusa de Gheorghe Stefan, artizanul procesului de fraudare fara precedent a alegerilor din judetul Neamt, din luna august a acestui an", se arata intr-un comunicat al social-democratilor.

PSD: Guvernul i-a dat cei mai multi bani lui Pinalti, artizanul procesului de fraudare

Guvernul a explicat ca aceasta alocare bugetara era necesara, in conditiile in care multe dintre primarii, mai ales in comune, erau in faliment si nu mai erau capabile sa-si acopere cheltuielile.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Pinalti bani primarii, #Pinalti Ponta minte, #alocari bani Guvern primarii , #alegeri PDL
Comentarii
Poza omuldinpekin
omuldinpekin
rank 3
Ponta+antonescu=frauda la adresa poporului ! Ei insisi sunt frauda!