PD-L reclama Realitatea TV la CNA pentru ca l-ar fi "omagiat pe faraonul Ponta"

Joi, 05 Mai 2011, ora 20:53
1521 citiri
PD-L reclama Realitatea TV la CNA pentru ca l-ar fi "omagiat pe faraonul Ponta"
Foto: Arhiva

PD-L sustine ca "televiziunile aflate in slujba socialistilor", Realitatea TV si Antena 3, si-au intensificat campania de calomniere a partidului si anunta totodata ca a sesizat CNA din cauza emisiunii RTV "Romania prinde radacini", care l-ar fi "omagiat pe faraonul Victor Ponta".

"Una dintre temele false lansate de aceste televiziuni, precum si de celelalte mijloace media din jurul lor, este aceea ca PD-L ar folosi fonduri publice in campania electorala interna. Desi institutiile publice vizate au oferit, transparent si prompt, explicatiile necesare, aratand ca acuzatiile de acest gen sunt cu totul false, campania de denigrare a PD-L si pe aceasta tema continua", a anuntat purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal, Sever Voinescu, potrivit unui comunicat remis joi Ziare.com.

PD-L mai sustine ca aceste atacuri sunt duse si de liderii Opozitiei la cele doua posturi, drept urmare asigura opinia publica de faptul ca isi vor alege conducerea exclusiv prin vointa membrilor, chiar daca presiunea aliantei "dintre socialisti si mogulii vechi sau noi" asupra Conventiei Nationale va continua.

"Si daca tot vorbim despre campanii politice pe socoteala bugetului de stat, precizam ca, in temeiul legii, PD-L a sesizat deja CNA pentru incalcarea grava a reglementarilor din domeniul audiovizual de catre postul Realitatea TV prin difuzarea omagiului dedicat micului faraon Victor Ponta si familiei sale, in data de 30 aprilie a.c., in cadrul unei emisiuni care populariza un proiect generos finantat din fonduri publice", se mai arata in comunicat.

In sesizarea catre CNA atasata comunicatului, PD-L acuza Realitatea TV ca a facut publicitate politica PSD.

"In cadrul acestei editii, prezentatorii au difuzat, cu multa insistenta, interviuri si cadre publicitare cu presedintele PSD, Victor Ponta, cu sotia sa, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, precum si cu parlamentarii PSD Olguta Vasilescu, Toni Grebla si Mugurel Surupaceanu.

Toti telespectatorii au putut remarca interesul deosebit manifestat de prezentatori la adresa presedintelui PSD, Victor Ponta, si al sotiei sale, Daciana Sarbu. Concret, Realitatea TV a alocat spatii generoase lui Victor Ponta si sotiei sale pentru ca cei doi sa-si promoveze imaginea de oameni politici. Desi emisiunea in cauza promoveaza, teoretic, o tema generoasa, de interes public", se arata in sesizare.

PD-L aminteste de sanctionarea TVR de catre CNA pentru emisiunea "Ne vedem la TVR" si cere aceleasi masuri si pentru emisiunea Realitatii TV.

I.U.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#PDL sesiza CNA Realitatea, #omagiu faraon Victor Ponta , #alegeri PDL
Comentarii
Poza Cocardasse
Cocardasse
rank 5
Ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă!
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5