PD-L trimite scrisori pensionarilor: Prin grija Guvernului Boc vi s-a marit pensia

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 15:41
3981 citiri
PD-L trimite scrisori pensionarilor: Prin grija Guvernului Boc vi s-a marit pensia
Foto: zatreanu.ro

In timp ce televiziunile dau imagini cu sute de pensionari care stau la cozi ore intregi pentru doua paini sau o punga de zahar, deputatul PD-L Dan Radu Zatreanu s-a gandit sa le trimita tuturor batranilor din colegiul sau scrisori in care sunt anuntati "cu bucurie" ca li s-a marit pensia.

"Ma bucur ca ati primit o veste cu adevarat buna: vi s-a marit pensia, ca urmare a recalcularii si reincadrarii intr-o noua grupa de munca. Aceasta majorare pe care o meritati a fost posibila prin grija Guvernului condus de Emil Boc care a impus principiul contributivitatii la stabilirea cuantumului pensiilor si a eliminat privilegiile de care dispuneau doar un numar restrans de pensionari cu 'pensii de lux'", se arata in scrisoarea gasita de pensionari din Colegiul 14, Bucuresti, in cutia postala.

Intreg textul este un elogiu adus premierului Emil Boc si Guvernului pe care il conduce atat de curajos, impunand reforma dupa reforma pentru binele cetatenilor.

"Timp de 20 de ani, niciun guvern nu s-a preocupat cu adevarat de instituirea unui sistem just de stabilire a pensiilor si de incadrarea corecta in grupele de munca,

astfel ca toti pensionarii sa primeasca ceea ce merita cu adevarat, dupa o viata de munca. A reusit, iata, Guvernul Boc, care nu a facut promisiuni pe care sa nu le poata onora, ci a preferat faptele in locul vorbelor desarte, dand tarii posibilitatea sa se relanseze economic si sa nu cheltuiasca mai mult decat produce", lauda Zatreanu Guvernul.

Desi statisticile arata ca in perioada Sarbatorilor, fie ele Craciunul, Revelionul sau Pastele, numarul imprumuturilor la CAR facute de pensionari creste simtitor, deputatul PD-L tine sa evidentieze ca "vestea buna" vine inainte de sarbatorirea Invierii Domnului.

"Personal, sunt fericit ca ati putut primi aceasta veste buna acum, cu putin timp inaintea Sfintelor Pastelui, care va doresc sa vina cu bucurii din partea celor dragi si sa va gaseasca sanatosi!", incheie Zatreanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Radu Zatreanu PDL, #scrisori pensionari marire pensie, #majorare pensie Guvern Boc , #alegeri PDL
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Sunt IRECUPERABILI - GRUPAREA INTERLOPA A PUTUROSILOR DROGATILOR, DRACILOR , DERBEDEILOR -LIBERI cheltuiesc din banul cetateanului pentru CAMPANIA ELECTORALA ....