Reuniune secreta Boc-Blaga - vezi ce au stabilit

Duminica, 15 Mai 2011, ora 11:59
5205 citiri
Reuniune secreta Boc-Blaga - vezi ce au stabilit
Foto: RealitateaTV

Castigatorul Emil Boc s-a intalnit cu invinsul Vasile Blaga, sambata tarziu in noapte, ca sa negocieze daca cel din urma va avea vreo influenta in conducerea PD-L dupa alegerile de duminica.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, desi au existat idei de retragere in masa a echipei Blaga din cursele de duminica pentru esalonul doi de conducere, pana la urma s-ar fi stabilit ca tabara Blaga sa primeasca locuri in BPN in functie de procentul obtinut de acesta la sefia partidului.

Inainte de intalnirea cu Boc, tabara Blaga a avut o discutie la sediul din Modrogan.

"Am discutat, ne-am certat, unii au zis sa nu mai candidam la nicio functie, dar am zis: 'Ne dam demisia, dar ce facem? In doi ani, uita lumea de noi' ", a precizat unul dintre participanti pentru Mediafax, sub protectia anonimatului.

Echipa Blaga discuta in Modrogan, Boc ar putea fi schimbat de la Guvern

Ce se vede pana acum din anunturile facute de liderii PD-L duminica: Sorin Frunzaverde si-a mentinut candidatura la postul de prim-vicepresedinte, in timp ce Cristian Boureanu si Constantin Ostaficiuc s-au retras din competitie.

De asemenea, Cezar Preda, alt sustinator infocat din echipa Blaga, nu mai candideaza la postul de secretar general si nici la alta functie din partid.

Alegeri PD-L - Vot pentru prim-vicepresedinte si secretar general

Desi a dat asigurari ca niciunul dintre cei care l-au sustinut nu va parasi PD-L, Vasile Blaga a spus ca decizia de a mai candida sau nu la o functie de conducere va fi una individuala.

Emil Boc i-a transmis sambata, in fata delegatilor, lui Vasile Blaga, ca locul lui este in conducerea PD-L, chiar daca acesta nu a candidat decat la functia de presedinte al partidului.

Desi se spunea ca la negocierile de sambata noapte va veni si presedintele Traian Basescu, Elena Udrea a negat duminica informatia ca seful statului s-ar fi intalnit cu liderii PD-L.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#negocieri Congres PDL, #negocieri Boc Blaga, #alegeri PDL vicepresedinte , #alegeri PDL
Comentarii