Liderii PDL se reunesc duminica in Colegiul Director

Duminica, 17 Iunie 2012, ora 09:32
1487 citiri
Liderii PDL se reunesc duminica in Colegiul Director

Liderii PDL se reunesc duminica, la ora 17.00, in Colegiul Director pentru a stabili calendarul pentru alegerea unei noi conduceri a partidului, dupa ce actuala a demisionat in frunte cu Emil Boc.

Partidul Democrat Liberal a decis sa tina sedinta fara prezenta presei, dupa ce discutiile din sedinta de joi au ajuns in mass-media.

Boc isi anunta demisia din fruntea PDL: Nu voi candida pentru un nou mandat

"Duminica, 17 iunie, la sediul central al PDL din Aleea Modrogan nr. 1 va avea loc o conferinta de presa, urmare a sedintei Colegiului Director National al partidului. Sedinta Colegiului Director al PDL se va desfasura la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 17.00, fara prezenta presei", se arata intr-un comunicat remis presei de PDL.

PDL interzice accesul presei la sedinta de duminica, dupa "scurgerile" de joi

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, joi, la iesirea de la sedinta Colegiului Director a partidului, ca isi da demisia din functie, alaturi de intreaga conducere democrat-liberala.

Boc a spus ca PDL a traversat Romania prin criza, iar masurile luate de guvernarea PDL au fost bune si corecte, dar au afectat electoral partidul.

"Concluzia e urmatoarea - presedintele PDL, impreuna cu intreg BPN, si-au prezentat demisia. Partidul va avea o structura de conducere interimara.

BPN si presedintele isi asuma raspunderea politica pentru rezultatele de la alegerile locale. Vreau sa fie un lucru foarte clar: presedintele de partid impreuna cu BPN au traversat Romania prin criza. Si-au asumat raspunderile politice care au salvat Romania de la colapsul economic. Aceste masuri au fost bune, au fost corecte. Ele ne-au costat din punct de vedere politic, ne-au costat din punct de vedere electoral.

Este un gest de asumare a raspunderii politice, ca atare si in consecinta, atat presedintele partidului, cat si BPN si-au asumat gestul demisiei si deschide calea pentru organizarea structurilor care sa valideze noile organe de conducere ale PDL

Conducerea interimara e actuala conducere", a anuntat Boc.

Totodata, el a tinut sa precizeze ca nu va mai candida pentru un nou mandat la conducerea PDL.

"Nu mai candidez la un mandat pentru presedentia PDL. Ma voi ocupa in primul rand de Primaria Municipiului Cluj Napoca si este o mare onoare si cinste sa fi primar al unui asemenea municipiu", a spus fostul premier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Colegiul Director PDL, #demisii PDL, #alegere noua conducere PDL , #demisii