Seful PDL Giurgiu pleaca din partid: Vasile Blaga m-a ciuruit

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 14:06
4704 citiri
Seful PDL Giurgiu pleaca din partid: Vasile Blaga m-a ciuruit

Presedintele filialei judetene Giurgiu a PDL, Marin Anton, a anuntat ca nu mai candideaza la presedintia Consiliului Judetean Giurgiu, isi da demisia din partid si renunta la functia de secretar de stat la Ministerul Mediului, acuzandu-l dur pe Vasile Blaga, presedintele Senatului si seful de campanie al democrat-liberalilor pentru alegerile locale.

Anton a spus, potrivit agentiei Mediafax, ca demisioneaza din partid si din functiile detinute, insa nu a oferit detalii. Cu o seara inainte, el respinsese ferm orice plecare din PDL.

Liderul PDL Giurgiu a declarat, initial, potrivit giurgiuveanul.ro, ca a luat decizia de a renunta la candidatura deoarece ar fi fost "ciuruit" de Vasile Blaga, presedintele Senatului si ca, in urmatoarele zile, isi va depune inclusiv demisia din functia de presedinte al PDL Giurgiu.

"Vreau sa va anunt ca nu mai candidez la presedintia Consiliului Judetean Giurgiu. Ma pot bate cu adversarii politici, dar nu cu oamenii din partidul meu. Am fost ciuruit de domnul Vasile Blaga. Sunt la dispozitia partidului care cred ca are optiuni serioase pentru Consiliul Judetean Giurgiu", a anuntat Anton.

Intrebat daca ia in calcul o eventuala demisie de la sefia PDL Giurgiu, Marin Anton a raspuns ca acest lucru se va produce in urmatoarele zile, si ca va renunta la tot ce inseamna PDL.

Marin Anton a spus, de asemenea, ca daca are sa-si reproseze ceva, acela este faptul ca a mizat pe onoarea si cinstea oamenilor din jurul sau.

Cu toate astea, luni seara, la B1 TV, el a negat faptul ca ar pleca din PDL.

In ceea ce priveste posibilii candidati ai PDL Giurgiu la presedintia Consiliului Judetean Giurgiu, Anton a nominalizat trei persoane care ar putea sa intre intr-o astfel de cursa: Vasile Blaga, Mihai Dobre si o alta persoana care urmeaza a fi desemnata de catre partid.

Chestionat asupra probabilitatii ca Vasile Blaga sa accepte o astfel de candidatura, Anton a precizat ca "din moment ce ma chinuie, ar trebui sa-si asume acest lucru. A girat acest fenomen de a distruge proiectul Miscarea pentru Noul Giurgiu si l-a subminat din interior.

Marin Anton a fost secretar de stat in Guvernul Boc mai intai la Transporturi si apoi la Mediu. Anton a intrat in atentia presei datorita impresionantei sale declaratii de avere, ce contine numeroase case si terenuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Marin Anton Giurgiu Blaga ciuruit, #Marin Anton renuntare candidatura , #demisii
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Se putea si mai rau , azi au plecat doar 2 portocalii dar ziua
Poza Jerome
Jerome
rank 5
Asta a plecat din dragoste pentru PDL ?