Cine organizeaza alegerile din PDL - Sulfina Barbu, Igas, Mircea Toader

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 18:40
1585 citiri
Cine organizeaza alegerile din PDL - Sulfina Barbu, Igas, Mircea Toader
Foto: Arhiva

Consiliul National de Coordonare al PDL a aprobat, componenta comisiei de organizare a Conventiei Nationale Extraordinare a partidului in forma propusa in sedinta Colegiului Director National de vineri, respingand o propunere de amendament din partea lui Gheorghe Stefan.

El a propus ca din comisie sa faca parte cate un membru din organizatiile performante in alegeri.

"Sa nu venim cu liste, ci cu principii. Primele noua organizatii care sunt in clasament sa-si delege oameni in aceasta comisie" a cerut Gheorghe Stefan.

Propunerile, adoptate in cele din urma prin vot in CNC, pentru cei noua membri ai comisiei de organizare a CNE sunt: Alin Popoviciu, Mircea Toader, Costica Canacheu, Sulfina Barbu, Traian Igas, Ion Balan, Alin Tise, Bogdan Cantaragiu si Marian Zlotea.

Prima victorie a lui Blaga, reformistii acuza - PDL, o copie a filosofiei nord-coreene de la PNL

Consiliul National de Coordonare al PDL a votat, sambata, data Conventiei Nationale Extraordinare a partidului si numarul de delegati care vor fi prezenti la CNE.

Dupa cinci ore de dezbateri, democrat-liberalii au trecut la vot. Astfel, mai-marii PDL au stabilit ca pe 23 martie sa aiba loc Conventia partidului, in care PDL isi va alege noua conducere.

CNE urmeaza sa fie organizata la Romexpo, in prezenta a 5.000 de delegati. Democrat-liberalii au adoptat, tot sambata, in cadrul sedintei Consiliului National de Coordonare, si un amendament propus de Monica Macovei la Statutul partidului, prin care se face derogare de vechime pentru cei care doresc sa candideze la orice functie de conducere, nu doar la cea de presedinte.

Emil Boc a afirmat ca nu va candida pentru sefia PDL, in timp ce zvonurile privind intrarea in cursa a Monicai Macovei nu au fost inca confirmate.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#PDL cogres organizare, #comisie Conventie PDL, #alegeri interne PDL , #stiri PDL