PD-L are mai multe variante de candidati in Colegiul 19

Vineri, 15 Ianuarie 2010, ora 16:24
1596 citiri
PD-L are mai multe variante de candidati in Colegiul 19

Mircea Raicu, viceprimar al Capitalei, a precizat ca organizatia PD-L din sectorul 4 nu a luat inca o decizie privind persoana care va candida in colegiul ramas vacant, insa a admis ca ar putea candida daca i se va cere acest lucru.

"Avem mai multe posibile candidaturi, insa nu am luat inca o decizie in interiorul organizatiei. Apoi numele candidatului trebuie aprobat in Biroul Permanent National si ati vazut ca se mai pot face schimbari", a spus Mircea Raicu, evitand sa spuna care ar fi numele luate in calcul.

Intrebat daca el isi doreste o candidatura in colegiul 19, Raicu a raspuns: "Eu, personal, nu intentionez sa candidez, dar daca va fi nevoie am sa o fac". Ioan Talpes, care a candidat pe listele PD-L la alegerile parlamentare trecute intr-un colegiu din sectorul 4, a exclus orice posibila candidatura a sa. Romeo Raicu, seful PDL sector 4, al carui nume a fost vehiculat pentru aceasta candidatura, nu a putut fi contactat.

Secretarul Camerei Deputatilor, liberalul Mihai Voicu, a precizat vineri, pe blog, ca liberalii nu vor prezenta un candidat pentru colegiul obtinut de Daniela Popa si ca-l vor sustine pe cel care va fi propus de alianta PSD+PC.

"Nu vom prezenta candidat in colegiul 19, eliberat azi de Daniela Popa, deputat PC. Avem aceasta intelegere cu PSD si mi se pare normal sa ne respectam cuvantul dat. Mai mult decat atat, vom sustine candidatul aliantei PSD-PC. Si acesta este un mesaj si un raspuns inclusiv fata de agresiunea interna la care partidele noastre sunt supuse din partea puterii", a precizat Mihai Voicu, membru al conducerii PNL.

Daniela Popa a fost validata joi seara, prin votul plenului, pentru un mandat in Consiliul CSA. Conform Legii, ea va trebui sa renunte la mandatul de parlamentar, dar si la cel de presedinte al PC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PDL sector 4, #candidati clegiul 19, #Mircea Raicu , #stiri PDL
Comentarii