PDL, despre acuzatiile de sabotaj din partea premierului: Impostura lui Ponta a depasit orice limita

Luni, 08 Iulie 2013, ora 23:10
4053 citiri
PDL, despre acuzatiile de sabotaj din partea premierului: Impostura lui Ponta a depasit orice limita

PDL critica argumentele cu care Victor Ponta a justificat luni cele peste 70 de ordonante de urgenta date de Guvernul USL pana acum. Premierul a spus ca astfel se apara de contestatiile depuse de PDL la Curtea Constitutionala.

Astfel, PDL critica "impostura lui Victor Ponta", care "a depasit orice limita".

"Prin declaratia de luni, Victor Ponta anuleaza practic un drept constitutional acordat parlamentarilor din Opozitie si recunoaste ca ocoleste Legislativul prin emiterea de ordonante de urgenta.

Premierul Ponta recunoaste si ca Guvernul sau incearca, prin toate mijloacele, sa evite filtrul Curtii Constitutionale. Avocatul Poporului, transformat in Avocatul USL, nu se inghesuie deloc sa verifice constitutionalitatea actelor emise de Guvernul Ponta.

PDL nu a obstructionat niciodata mecanismul legislativ. Tot ce a facut a fost sa conteste la Curtea Constitutionala legi pe care majoritatea USL le trecea intru folosul si protejarea intereselor proprii. Ca de exemplu, statutul parlamentarilor a fost facut exclusiv pentru penalii din USL si punerea lor la adapost de justitie. Demersurile PDL au facut posibila o lege care nu pune deasupra legii niciun ales", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com de PDL.

Ponta: Guvernul emite ordonante din cauza sistemului de sabotaj al PDL si al lui Basescu

Victor Ponta a spus, luni, ca Guvernul emite ordonante de urgenta si va continua faca acest lucru pentru a reusi sa treaca peste sistemul de "sabotaj" al PDL si al presedintelui Traian Basescu, care continua sa conteste orice lege la CC.

"O sa mai emitem din simplul motiv - dincolo de Parlament, pentru ca dupa cum stiti foarte bine proiecte de legi importante le-am trecut si in doua saptamani, o saptamana intr-o Camera, o saptamana in cealalta - avem un sistem de sabotaj.

Il numesc direct de sabotaj pentru ca PDL contesta orice lege la Curte. Vin de la Curte, care le respinge contestatia, se duc la presedinte. Contesta si presedintele, iarasi se respinge (la CC - n.red.) Apoi presedintele o ia si o retrimite in Parlament, unde iarasi le trecem. Asta e", a spus Ponta", a declarat Victor Ponta, luni

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PDL contestatii CCR Ponta, #PDL impostura Victor Ponta, #PDL sabotaj amendamente USL , #stiri PDL