Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Solomon: Exista o alianta PDL-UNPR si discutii referitoare la candidati comuni

Luni, 12 Septembrie 2011, ora 18:09
1068 citiri
Solomon: Exista o alianta PDL-UNPR si discutii referitoare la candidati comuni
Foto: Arhiva

Presedintele PDL Craiova, Antonie Solomon, a afirmat, luni, ca exista o alianta PDL-UNPR, iar cele doua partide, cel mai probabil, vor avea candidati comuni in municipiile resedinta de judet.

"Ma intereseaza o candidatura la Primaria Craiova si mai stiu ca exista o Alianta PDL-UNPR, asa cum este PNL-PSD, si probabil ca o sa fie si niste discutii de candidat (n.red. comun) mai ales in marile municipii resedinta de judet. (...) O sa-mi depun candidatura la Primaria Craiovei. Din partea partidului...Nu ma intereseaza ce spune domnul Berceanu.

Eu stiu ca am venit intr-un partid care avea 10%, 8% si cate patru consilieri locali din patru in patru ani. L-am adus la peste 50%, cu jumatate plus unu consilieri in CL Craiova. Eu m-am dus primar la PD din doua motive: pentru Traian Basescu si pentru ca imi placea verde-nrourat. Il cant si acum, ca imi place melodia asta", a spus Antonie Solomon.

Solomon si-a manifestat nemultumirea in ceea ce priveste intentia PDL de a-si desemna un candidat la Primaria Craiova.

"Isi fac niste probleme care nu ar trebui sa isi aiba rostul. Ar trebui sa isi consume energia pentru alte proiecte: sa vada cum stau, de ce stau asa, ce au facut pentru zona aceasta, cum au ajutat Primaria Craiova. Nu asa: cautam un candidat. Pai daca ai 8% in sondaje, dupa sondajul facut de mine, ce sa faci cu candidatul? Eu stiu ca am de-a face cu o Craiova care a fost undeva in varful clasamentului, in primele trei orase din tara. Sunt lucruri care se grabesc si nu imi plac", a spus Solomon.

Intrebat daca mai este membru PDL, Solomon a spus ca este chiar presedintele formatiunii din Craiova si a precizat ca nu participat niciodata la sedintele de partid ale UNPR, "acolo unde se fac strategii'", dar nici la sedintele PDL nu a mai luat parte de vreo trei ani.

Primarul Craiovei a explicat care este semnificatia motto-ului sau "Impreuna oricand, impotriva oricui!".

"Acesta este moto-ul meu: Adica UNPR-PDL trebuie sa fie impreuna. Pai asa se discuta, din moment ce presedintele Romaniei spune ca multumeste UNPR fiindca a salvat Guvernul s.a.m.d. Banuiesc ca exista o relatie", a mai afirmat Antonie Solomon.

Presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, duminica, la Craiova, ca dupa declaratiile primarului Craiovei, Antonie Solomon, presedintele PDL Craiova, potrivit carora va candida pentru un nou mandat de primar din partea UNPR, PDL trebuie sa decida in cel mult o saptamana ce candidat va avea pentru functia de primar al municipiului resedinta a judetului Dolj.

Presedintele PDL Dolj a mai afirmat ca, potrivit informatiilor care i-au fost transmise de conducerea centrala a partidului, PDL si UNPR vor avea candidati proprii la alegerile locale si "fiecare partid va avea linia lui".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Antonie Solomon alegeri 2012, #candidati comuni PDL UNPR , #stiri PDL