Vicepresedintele PDL Maramures trece la PNL

Vineri, 08 Martie 2013, ora 19:11
3405 citiri
Vicepresedintele PDL Maramures trece la PNL

Vicepresedintele PDL Maramures, Dan Marinca, s-a inscris in PNL joi. Acesta mai fusese in PNL, fiind membru fondator al filialei din Maramures.

Dan Marinca si-a justificat plecarea prin faptul ca era ignorat de conducerea filialei PDL.

"Ratiunea pentru care m-am retras din PDL e una destul de simpla. De un an de zile, din 1 martie, nu m-au mai chemat la niciun fel de sedinta, la niciun fel de intrunire, deci era evident ca sunt in plus.

Cand s-a implinit anul de la ultima convocare, i-am sunat pe prim-vicepresedinte si pe secretarul general spunandu-le ca ma retrag", a declarat vineri, pentru Agerpres, Dan Marinca.

Dancu, despre Stanisoara: Poate este un semn ca lucrurile se accelereaza - Interviu Ziare.com

Liberalii au primit cu satisfactie vestea, spunand ca Marinca a "revenit acasa".

"Saptamana trecuta, Dan Marinca a demisionat din PDL. Fondator al PNL Maramures, om politic cu mult bun simt, monarhist convins, un adevarat aristocrat. Personal cred ca doctorul Marinca nu a fost niciodata un adevarat PDL-ist.

Dan Marinca a fost primul prefect liberal 'post decembrist', cel mai tanar prefect al acelor vremuri, avand doar 35 de ani, cand Guvernul de Uniune Nationala, condus de Theodor Stolojan, l-a instalat in functie.

El a condus Prefectura Maramures din ianuarie 1992 pana in ianuarie 1993", a scris consilierul judetean PNL Ion Beuca pe blog, citat de Mara Media.

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara pleaca la PNL

In urma cu doua zile, prim-vicepresedintele PDL MIhai Stanisoara si-a anuntat trecerea la PNL.

"Vreau sa va spun inca de la inceput ca sunt un om care nu se uita cu manie in trecut, ci priveste cu speranta si incredere in viitor. Am luat astazi hotararea sa intru in echipa PNL, dupa o chibzuinta intensa. Un lucru imi este extrem de limpede astazi, si anume ca singurul partid care poate sustine si implementa politici de dreapta in Romania este PNL.

Pentru mine, PDL reprezinta trecutul si PNL reprezinta trecutul si viitorul", a spus Stanisoara, alaturi de Crin Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Vicepresedintele PDL Maramures PNL, #Vicepresedintele PDL Maramures demisie, #PDL trecut PNL , #stiri PDL