PDL nu ia masuri disciplinare in cazul Stefan Ilie *Desi sustine ca Organizatia PDL Luncavita este "functionala", Hogea afirma ca aceasta va fi "reorganizata"

Sursa: Obiectiv
Marti, 23 Octombrie 2012, ora 11:11
415 citiri
Printre subiectele discutate la conferinta de presa de vinerea trecuta, organizata de presedintele interimar al PDL Tulcea, a figurat si comunicatul primarului de Luncavita. Acum cateva zile, Stefan Ilie (ales din partea PDL) a anuntat in presa locala ca-i va sustine la alegerile legislative pe candidatii USL.

Dupa ce a facut analiza pe text, Constantin Hogea a declarat ca Partidul Democrat Liberal nu va adopta in acest caz masuri disciplinare. "Am luat la cunostinta de scrisoarea colegului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.