Editorial: Castile Albastre recalculeaza pensiile militarilor

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 10:50
3816 citiri
Editorial: Castile Albastre recalculeaza pensiile militarilor

La Congresul PSD, Mugurel Surupaceanu impartea pixuri cu el. Am dedus ca e un baiat orientat, atent la detalii. Ii mai trebuia, ca sa confirme, o poveste ca recalcularea pensiilor militarilor. Asa ca a postat pe blog o scrisoare catre secretarul general al NATO si l-a rugat sa intervina in chestiune, deoarece situatia este "exploziva".

E drept ca e vorba despre pensionari, a precizat parlamentarul, dar a apreciat, totodata, ca Alianta Nord-Atlantica ar putea avea de suferit daca se va apela la rezervisti in cazul unui razboi.

Ca da, pe asta se bazeaza NATO, pe toti burtosii, hipertensivii si diabeticii din Romania lasati la vatra. Desi, la cat de nervosi sunt acum, o sa se repeada la inamici ca leii in tubare. O sa-i puna pe fuga numai din cautatura.

Ca situatia e albastra, e adevarat. Si nu-i afecteaza numai pe pensionarii militari. Va dati seama ce discuta aia in blindate in Afganistan, in loc sa-i gajbeasca pe talibani. Le sta mintea "Scorpionilor Rosii" exact la scotocit prin munti, stiind ce-i asteapta acasa. Amarnic teatru de operatii, halal sa-ti fie!

Imi imaginez ca si la Bruxelles au intrat aia in vrie, doar alta treaba nu au decat sa mature blogurile personale din Romania. Sunt de mare impact. O si vad pe o secretara alergand innebunita pe coridoare, cu o foaie de hartie in mana: "Domnule Rasmussen, avem o urgenta, trebuie sa trimiteti Castile Albastre in Romania, e deranj acolo!".

Cum NATO are capacitate de interventie rapida, o sa detaseze un pluton la Bucuresti, o sa ceara adeverinta de pe Luna ca sa acopere stagiul lui Dumitru Prunariu, o sa atace Guvernul ca sa-i dea lui Boc un pumn in cap, si daca nu inchid astia Parlamentul, sau cel putin nu se va instala Rasmussen in locul lui Geoana, sa-mi spuneti mie "cutu!"

Acuma, daca tot s-a pornit, e pacat ca Mugurel Surupaceanu sa nu profite de vizita lui Marian Vanghelie la Washington. "Dragul meu, te rog ceva, transmite-i un mesaj domnului presedinte, ca am inteles ca a terminat cu chinezu: Mai Obama, daca nu rezolvi problema pensiilor militarilor din Romania, te albesc in scuipati!". Si totodata, le poate scrie si la martieni ca niste oameni mici, imbracati in verde, nu-si iau pensiile.

Deputatul PSD nu-si da seama de o chestie. In Romania exista Putere si Opozitie. Puterea, cat e la putere, face ce-o taie capul, iar Opozitia, daca e in stare si apreciaza ca o taie rau, incearca sa i-l scurteze. Ce poate fi mai nasol, ce poate sa dea mai mult masura incapacitatii tale ca Opozitie decat aparitia unui Mugurel care se plange la NATO, un fel de casa globala de pensii, ca recompensarea activitatii din Pactul de la Varsovia merge prost?

Nu stiu ce-i in capul acestui zapacila, dar am inteles de la altii ca reprezinta cu succes tanara generatie de politicieni. Daca-i pe-asa, aferim!

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#pensii militare NATO, #Surupaceanu NATO pensii , #pensii militare