Grigoras, daramat dupa rezultatul de la Iasi: "Mi-e rusine, e un dezastru. Am fost partas la o umilinta". Ce spune despre viitorul sau la Pandurii

Sursa: ProSport
Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 05:43
113 citiri
Pandurii a pierdut categoric meciul cu CSMS Iasi, scor 3-0, iar Petre Grigoras spune ca nu exista scuze dupa un asemenea meci.

Antrenorul gorjenilor le cere scuze suporterilor pentru prestatia din acest meci si afirma ca gruparea moldoveana ar fi castigat partida si daca ar fi avut 2-3 jucatori eliminati.

"Nu e greu de explicat umilinta la care am fost partas. Cred ca ne bateau si in sapte jucatori la cum am evoluat astazi. Nu a fost un meci de fotbal. E o echipa a jucat si a castigat pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.