Ziare.com

Noul sef al Politiei Romane este Petre Toba

Vineri, 09 Ianuarie 2009, ora 19:08

   

Noul sef al Politiei Romane este Petre Toba
Ministrul Internelor Gabriel Oprea l-a numit, vineri, pe chestorul de politie Petre Toba in functia de inspector general al Politiei Romane in locul lui Gheorghe Plai.

De asemenea, prin ordin al Ministrului Administratiei si Internelor, in functia de adjunct al sefului departamentului de ordine si siguranta publica a fost imputernicit comisarul sef de politie Toma Vasile Rus.

Au fost eliberati din functiile de inspectori generali adjuncti ai Politiei Romane comisarii sefi de politie Gheorghi Plai si Gheorghe Dragomiroiu.

In functiile de inspectori generali adjuncti ai Politiei Romane au fost imputerniciti chestorul de politie Dumitru Parvu, comisarul sef de politie Florin Trosca si comisarul sef de politie Constantin Bolbosanu.

Procurorul Marcel Sampetru si chestorul de politie Eugen Corciu au fost eliberati din functiile de adjuncti ai sefului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, iar pentru una din aceste functii a fost imputernicit comisarul sef de politie Ilie Cornel serban.

Tot vineri, au mai fost eliberati din functia de secretar de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor Marin Patuleanu si Liviu Radu si au fost numiti in functii de secretar de stat Nicolae Moldovan, Mihai Viorel Fifor, Radu Stancu si Catalin Vrabie. Pentru cei patru nou veniti Gabriel Oprea urmeaza sa stabileasca domeniile de activitate.

Ministrul a anuntat ca fost eliberat din functia de sef al Departamentului Schengen chestorul sef de politie Vasile Gabriel Nita, in locul sau fiind numit comisarul sef de politie Florea Tiberiu Trifan.

Pandelea Pelmus a fost eliberat din functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor, in locul sau fiind imputernicit sa indeplineasca aceste atributii chestorul de politie Ion Stoica.

De asemenea, au fost eliberati din functiile de secretar general adjunct comisar sef de politie Irina Alexe, Mircea Alexandru si Roman Cristian Constantin.

Pentru aceste functii au fost imputerniciti chestorul de politie Ion Cuhutencu, chestorul de politie Danut Tudor si comisarul sef de politie Petru tagorean.

Citeste mai multe despre Petre Toba sef Politia Romana
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5378 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

In afara de schimbarea lui Nita si inlocuirea lui cu un tinar unde mai vedeti "singe tinar" tineri in aceasta garnitura? Pacat ca s-a pierdut momentul.

 

sa speram..

ca acesta , spre deosebire de predecesorul sau (Fatuloiu), stie macar regulile de circulatie ( vezi emisiunea lui Turcescu100 %) !...

 

un inceput de drum

sper din toata inima ca se vor promova cadre pe criterii de competenta asa cum a fost cazul domnului Trifan de la Schengen

 

Aroganta si inducerea in eroare a ...

acestui Chestor incostient si suficient, trebuie pedepsita de URGENTA.
Ne aflam in cele mai nesigure timpuri, din '89 si pena in prezent.
Afirmatia Chestorului Toba trebuie supusa atentiei Serviciului Roman de Informatii, intrucit naste banuieli asupra legaturii acestuia, cu elemente ale gruparilor de crima organizata.

 

Generalul de brigada Costel Tataru

Comandantul Jandarmeriei Romane, general locotenent Tudor Cearapin, a fost eliberat din functie de catre ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
La fel s-a intamplat si adjunctii acestuia, general maior Petru Mihut, general de brigada Gavrila Pop si general de brigada Aurel Litan.
Felix Ilie
Seful Departamentului de Comunicare

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor