Bilete gratis la Studentiada

Vineri, 24 Octombrie 2008, ora 16:41
1640 citiri
Bilete gratis la Studentiada

Festivalului "Studentiada", organizat de Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR) le va aduce celor aproximativ 14.000 de studenti bilete gratuite la spectacole de teatru, film, opera, in perioada 27 octombrie - 2 noiembrie, in cadrul), a declarat presedintele organizatiei, Gabriel Petrea.

Festivalul se va desfasura simultan in orasele Arad, Bacau, Bucuresti, Constanta, Craiova, Iasi, Petrosani, Resita, Targu-Jiu, Timisoara, informeaza Agerpres.

Petrea spera sa participe peste 20.000 de studenti la toate evenimentele prilejuite de festival. Saptamana viitoare in cadrul festivalului va fi lansat si ziarul UNSR "Student Times", care va fi publicat intr-un tiraj de 6.000 de exemplare si care va contine stiri din viata studenteasca, din mediul universitar, interviuri.

Un studiu realizat de Gallup, comandat de UNSR si finantat de Roma Education Fund, privind alocarea de locuri speciale pentru romi in invatamantul romanesc va fi publicat joi.

Si in acest an, festivalul vine in intampinarea studentilor cu cele mai diverse propuneri, de la concertul Phoenix pana la bungee jumping, de la traininguri pana petreceri cu taur la protap.

Tinerii au si oportunitati de interconectare, de informare, acces gratuit la teatre, muzee, opera, cinema, activitati pentru dezvoltare personala si pe teme culturale, concursuri sportive, activitati distractive.

Cea mai spectaculoasa actiune a festivalului o reprezinta "Goana prin Bucuresti" la care vor participa 60 de studenti, punctul de sosire fiind Palatul Parlamentului.

Biletele gratuite la teatru, opera si film, vor putea fi rezervate pe site-ul www.studentiada.ro si vor fi ridicate cu copie dupa carnetul de student si dupa buletin de la sediul UNSR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

John Malkovich și Isabelle Adjani, printre personalitățile care vor urca pe scenă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu
John Malkovich și Isabelle Adjani, printre personalitățile care vor urca pe scenă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu
Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului,...
S-au pus în vânzare ultimele bilete la Jocurile Olimpice. De la ce prețuri pornesc tichetele
S-au pus în vânzare ultimele bilete la Jocurile Olimpice. De la ce prețuri pornesc tichetele
Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare în mod simbolic miercuri, cu exact 100 de zile înaintea ceremoniei de deschidere a competiţiei (26 iulie),...
#festuval, #Studentiada, #bilete, #Gratis, #student, #muzeu, #teatru , #stiri Petre Roman