Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Romanii in playoff-ul Europa League: Program si echipe probabile

Joi, 22 August 2013, ora 09:46
1930 citiri
Romanii in playoff-ul Europa League: Program si echipe probabile

Trei formatii din Romania - Astra Giurgiu, Petrolul Ploiesti si Pandurii Targu Jiu - evolueaza joi seara in mansa tur a playoff-ului Europa League.

Daca vor trece de aceste "duble" de foc, echipele noastre vor obtine calificarea in grupele competitiei.

Astra Giurgiu are, la prima vedere, cea mai usoara misiune, trupa lui Isaila urmand a juca impotriva israelienilor de la Maccabi Haifa, un adversar abordabil, daca nu chiar mai slab.

Cum prima mansa se disputa in deplasare, cam toate avantajele sunt de partea romanilor.

Maccabi - Astra incepe la ora 19.30 si este transmis in direct pe postul DigiSport 1.

Echipa probabila Astra: Lung - Morais, Ben Youssef, Muresan, Matel - Cristescu, Takayuki - De Amorim, Budescu, Tembo - Ivanovski.

Pandurii Targu Jiu, vicecampioana sezonului trecut, va primi vizita portughezilor de la Braga.

Cum arena gorjenilor nu este omologata pentru meciuri din aceasta faza a intrecerii, intalnirea se va disputa "in deplasare", pe Cluj Arena.

Pandurii - Braga incepe la ora 21.00 si este transmis in direct pe postul DigiSport 2.

Echipa probabila Pandurii: Mingote - Momcilovic, Erico, Christou, Ungurusan - Anton, Breeveld - Nicoara, Eric, Buleica - Matulevicius.

Petrolul Ploiesti are cea mai grea misiune dintre romani, urmand a da piept cu detinatoarea Cupei Ligii Angliei, Swansea.

Prima partida se disputa pe terenul galezilor iar "lupii" ar avea sanse de calificare daca s-ar intoarce din "Insula" cu un rezultat bun, eventual chiar cu un gol marcat.

Swansea - Petrolul incepe la ora 21.05 si este transmis in direct pe postul ProTV.

Echipa probabila a Petrolului: Pecanha - Guilherme, Benga, Geraldo, Achim - Mustivar, Hoban - Grozav, De Lucas, Boudjemaa - Hamza.

Toate meciurile romanilor vor fi transmise in direct pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#echipe Romania Europa League, #Pandurii Braga LIVE, #Swansea Petrolul LIVE, #Astra Maccabi LIVE, #meciuri Europa League , #meciuri