Dezvaluiri incredibile ale lui Hamza: Nu am mai fost dorit la Petrolul

Duminica, 09 Martie 2014, ora 11:15
1953 citiri
Dezvaluiri incredibile ale lui Hamza: Nu am mai fost dorit la Petrolul

Hamza a fost personajul principal al unei plecari surprinzatore in aceasta iarna de la Petrolul Ploiesti, in conditiile in care a fost un om foarte important pentru prahoveni, nu numai in prima parte a acestui sezon.

Tunisianul a plecat in Bulgaria, la Botev Plovdiv, dar abia acum face anumite dezvaluiri despre acele zile tulburi, in care i s-a decis soarta:

"Capra a spus ca sunt un tip conflictual?! Daca a spus el asta, eu sunt foarte dezamagit deoarece nu am creat niciodata vreun conflict si, din contra, l-am ajutat destul de mult atunci cand mi-a cerut ajutorul si stie foarte bine cum. Nu vreau sa spun mai multe deoarece respect echipa. Am auzit ca s-au spus multe minciuni despre mine la sedinta cu suporterii, pentru a-mi crea o imagine negativa in fata lor. Stii de ce au facut-o? Deoarece au vazut cat de mult sunt iubit de fani, iar acestia dau vina pe ei pentru vanzarea mea si a lui Boudjemaa.", declara textual Hamza, pentru un site al suporterilor petrolisti, doarpetrolul.ro.

Hamza mai spune un lucru extrem de interesant, si anume ca a fost in conflict si cu antrenorul Cosmin Contra: "Da, am avut un conflict cu Contra. Atunci cand a venit nu a vrut sa ma joace, iar dupa cateva meciuri nu am mai putut suporta treaba asta. Nu intelegeam de ce nu mi se da o sansa. La meciul cu Vaslui de acasa, cand s-a facut sedinta dinaintea meciului si nu am fost anuntat in primul 11, mi-am luat bagajele si m-am dus acasa. Am vrut sa termin contractul deoarece nu sunt genul de jucator care sa stea pe banca de rezerve si sa se multumeasca cu salariul. Primul meu meci ca titular, in mandatul lui Contra, a fost cu Pandurii acasa (stiti ce evolutie am avut in acel meci) si de aceea Contra a spus ca sunt un jucator dificil.", mai spunea, printre altele, jucatorul din Tunisia.

In 52 de meciuri pentru Petrolul, el are un palmares foarte bun, si anume 34 de goluri marcate.

La Botev Plovdiv, in Bulgaria, Hamza e coleg cu alti doi petrolisti, Benga si Dore, dar si cu alti doi dinamovisti, Luchin si Curtean.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#dezvaluiri incredibile hamza petrolul, #plecare petrolul hamza dezvaluri, #conflict cu contra hamza petrolul, #capra nu m a dorit declara , #stiri Petrolul Ploiesti