Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

UEFA ameninta Petrolul cu excluderea din cupele europene: Ce raspund ploiestenii

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 18:42
1578 citiri
UEFA ameninta Petrolul cu excluderea din cupele europene: Ce raspund ploiestenii

Presedintele Petrolului Ploiesti, Dan Capra, a vorbit despre anuntul facut vineri de UEFA.

Forul european a amenintat gruparea ploiesteana cu excluderea din cupele europene, daca nu-si va plati datoriile.

"Intr-adevar, ladata de 30 septembrieexistau restante financiare ale Asociatiei 'Lupii Galbeni' catre jucatori si catre stafful tehnic, provenite din bonusurile de performanta, care au fost virate, din motive obiective, cuintarziere de catre Consiliul Local. Exista un decalaj de timp intre data implinirii criteriilor de performanta si plata efectiva, cauzat de exercitiul financiar bugetar, care este anual la municipalitate, in vreme ce campionatul si Cupa Romaniei se desfasoara pe durata a doi ani calendaristici. De aici rezulta si aceasta intarziere, dar ea va fi remontata", a spus presedintele CA al Petrolul, Dan Capra.

"Intre timp, a fost achitata o mare parte din datorie, dar au ramas restante taxele aferente acestor sume ce trebuiesc platite catre stat. In curand, vor fi stinse si acestea, iar pana la termenul limita impus de catre UEFA vom face dovada achitarii tuturor datoriilor. Ca orice club participant in competitiile europene si FC Petrolul Ploiesti este monitorizat de catre UEFA, iar din trei in trei luni este intocmit un raport privind aspectele financiare. Exista, astfel, riscul ca problema aparuta acum sa se repete, pentru cainterdictia de a participa in competitiile europene si amenda primita de la UEFA sunt cauzate de intarzierea cu care, din motive obiective, asa cum am explicat, au fost primiti banii dinspre Consiliul Local. Altfel, FC Petrolul Ploiesti nu are niciun fel de alte restante financiare fata de jucatori sau de staff-ul tehnic, toate drepturile salariale fiind achitate la zi", a mai spus acesta.

Decizie radicala a UEFA: Petrolul risca excluderea din cupele europene!

Petrolul Ploiesti a evoluat in sezonul 2013/2014 in preliminariile Europa League.

I.G.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Petrolul excludere cupele europene, #Dan Capra anunt UEFA , #stiri Petrolul Ploiesti