Benzina a trecut de 6 lei

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 12:30
3651 citiri
Benzina a trecut de 6 lei
Foto: forkparty.com

Petrom a scumpit din nou benzina astfel ca unele produse combustibile ale acestei companii au ajuns la peste 6 lei pe litru. Dupa majorarea de vineri, OMV Carrere 100 a ajuns la un pret de 6,01 lei/litru.

Cele mai comercializate sortimente de benzina, Premium 95 si OMV Carrera 95, costa 5,21 si, respectiv, 5,35 lei pe litru, iar sortimentul Top Premium 99+ costa 5,59 lei pe litru.

Nici la capitolul motorina nu se sta mai bine. Aici cel mai accesibil sotiment, Euro Diesel 5, costa 5,24 lei pe litru, iar cel mai scump, OMV Alpin Diesel, 5,72 lei pe litru.

De asemenea, compania Rompetrol a efectuat o scumpire tot de 9 bani/litru. Astfel, pretul unui litru de benzina Efix 95 este de 5,35 lei, iar pentru Alto 101 de 6,02 lei.

In acelasi timp, pretul motorinei Efix Diesel a ajuns la 5,41 lei/litru, iar la Diesel Alto 55 de 5,72 lei/litru.

Preturile carburantilor comercializati in statiile celor doua companii pot varia cu +/- 5 la suta fata de preturile de referinta.

Nu in ultimul rand, compania Lukoil a anuntat scumpirea carburantilor cu sase bani. Benzina Ecto a ajuns la un pret de 5,75 de lei/litru, in timp ce pretul motorinei Ecto este de 5,65 de lei/litru.

La sortimentele Euroluk 95 si Euro L Diesel scumpirea a fost de cinci bani, pana la 5,26 lei/litru, respectiv 5,33 lei/litru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#Petrom pret benzina, #scumpiri 6 lei litru , #benzinarii