Ciolacu, Tudose si Gorghiu au fost la o "petrecere privata" oferita de directorul SIE: Nu s-a vorbit de valize!

Miercuri, 07 Noiembrie 2018, ora 16:38
7826 citiri
Ciolacu, Tudose si Gorghiu au fost la o "petrecere privata" oferita de directorul SIE: Nu s-a vorbit de valize!
Foto: Arhiva Facebook/ Gabriel Vlase

Liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu, a recunoscut miercuri, la Parlament, ca a participat marti seara "la o petrecere privata", fiind invitat in urma cu o saptamana de directorul SIE, Gabriel Vlase. Ciolacu a adaugat ca nu s-a discutat nici despre politica, nici despre "povestea valizelor" la respectivul eveniment.

"Nu s-a vorbit de politica. Nu s-a vorbit de valize. Suntem vechi prieteni, vechi colegi. Ne-am vazut ca la orice zi normala", a declarat Marcel Ciolacu, fiind intrebat daca la intalnirea de marti seara s-a discutat atat despre povestea valizelor, cat si despre demiterea Guvernului.

Chestionat daca la acea intalnire au participat atat fostul premier Mihai Tudose, cat si parlamentari din Opozitie, respectiv Alina Gorghiu, Marcel Ciolacu a refuzat sa raspunda.

"Sunati-l pe dl. Vlase si o sa va spuna. A fost o petrecere privata. Vreti sa va spun si ce am mancat?", a adaugat liderul PSD Buzau.

Totusi, Mihai Tudose a recunoscut ca a participat si el la eveniment: "Suntem prieteni vechi si a fost o petrecere privata", a spus fostul premier, citat de HotNews.

UPDATE Ulterior, fostul lider al PNL Alina Gorghiu a confirmat, de asemenea, ca a participat, marti seara, la ziua onomastica a directorului SIE. Ea a refuzat sa ofere mai multe detalii cu privire la participanti, dar i-a sugerat ironic lui Liviu Dragnea sa infiinteze o comisie care sa ancheteze acest eveniment.

"Am participat aseara (marti seara -n.red.) la o zi onomastica, un eveniment privat. Dar daca evenimentele private sunt de interes - si am vazut ca sunt multe teme care nu-si au locul in Parlament, am sugerat dlui Dragnea sa faca o comisie de ancheta sa vada ce meniu a fost la acest eveniment, ce participanti au fost si alte lucruri... Discutia publica nu mi se paare ca are sens", a declarat pentru Mediafax Alina Gorghiu.

Gabriel Vlase, fost deputat PSD, a fost validat pe 4 iulie, de plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, la sefia Serviciului de Informatii Externe.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#petrecere Gabriel Vlase SIE, #Ciolacu petrecere sef SIE, #Tudose petrecere sef SIE , #SIE